1

М оника Валериева разбуни тайната дали е в очакване на първата си рожба и дали точно това е причината да отсъства от социалните мрежи. В отговор на въпроси от последователи, тя даде категоричният отговор:

МИНА ОТ ДРУГАТА СТРАНА?! Моника Валериева награби жена (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Не е нужно да съм бременна, за да не съм активна в мрежите. Мисля, че малко ми мина интересът към инстаграм. Споделям нещо по инерция, нямам някаква амбиция за постове и сторита, на вълна истинските неща в живота съм", сподели Моника с последователите си в нета. 

ДЕМОНТАЖ: Моника Валериева си маха силикона (ВИДЕО)

В пространството тръгнаха слухове, че тунингованата красавица чака първия си наследник заради снимка със заоблено коремче и внимателно, положила ръка върху него. 

От спекулации се взриви и въпросът кой е таткото на подозираната рожба, тъй като Валериева вече не беше във връзка с попфолк певецът Меди. Но това така и не стана ясно. 

НЕ ОСТАВИ И СЛЕДА: Моника Валериева изчегърта Меди завинаги! (СНИМКА)

Моделката  каза още, че когато има стабилна връзка и сигурност би изтрила профила си в социалните мрежи. Няколко часа след като отговори на въпросите, Моника Валериева заличи профила си в Инстаграм, което навява на мисълта, че сърцето й вече е заето.