0

П опфолк певицата Цветелина Грахич се омъжи за дългогодишния си приятел Кристиян Шаламанов, който също е посветен на музиката. Голямата промяна в личния им живот е ознаменувана на 6 юни, когато влюбената двойка е сключила брак, съобщава dir.bg.

Това става ясно от споделени фотоси в социалните мрежи, на които Цветелина Грахич и Кристиян Шаламанов показват колко добре им стоят брачните халки. “Официално: Женени” – анонсира щастливият съпруг.

Прави впечатление още, че младоженците не са вдигнали типична балканска сватба, а булката е предпочела вместо бяла булчинска рокля, спортно-елегантен костюм в екрю. Младоженецът пък е заложил на ежедневен стил и е заложил на дънки. Оказва се, че двамата са отпразнували най-щастливия си ден не с голяма веселба, а тихо и кротко.

“Браво! Честито! Цвети, да гледаш нашето момче че ние от тази порода обичаме да си ни глезят иначе много се радваме че не се повлияхте по жълтините по ваш адрес Абе, ЧЕСТИТО!, “Честито! Бъдете много щастливи заедно и все така влюбени!”, “Честито! Бъдете много щастливи!Признавам си не съм Ви слушала музиката, не Ви познавам, но сте ми много симпатична! И ще поправя тази грешка!”, “Честитооо, прекрана двойкоо! Бъдете многоо щастливи и много благословени!” – пишат стотици в коментари в профилите на двамата съпрузи.