0

Д вукратният победител от Big Brother Джино Бианкалана от няколко години се носи на крилете на любовта с докторката Кристиана Канева, с която се запозна в болницата, докато ходеше на прегледи за крака си заради тежката катастрофа с мотор. Допреди около седмица двамата не се подвизаваха по никакъв начин в социалните мрежи и дори бяха премахнали профилите си в Instagram.

Влюбените гълъбчета са решили все пак да се завърнат и  да оповестят, че ще стават родители на момиченце. Джино пусна видео, в което двамата седят пред луксозната им къща в Чикаго, а на улицата отпред луксозно возило пуска розов дим. Малко след това Джино пада на колене и предлага брак на своята красива половинка. Голяма част от техните близки и приятели са ги заобиколили и не спират да ги снимат и да им се радват. Това е един толкова дългоочакван момент за всички тях. 

Преди няколко години двамата си направиха еднакви татуировки на безименните пръсти във формата на халки, които завършват като сърце и се допълват. 

През 2016 г. риалити звездата се сгоди за моделката Изабела Родерс, но след това той се завърна в България без нея и не пожела да сподели никакви подробности около тяхната раздяла.