0

С тадионът на Реал Мадрид „Сантяго Бернабеу“ ще се превърне в истинско бижу, когато бъде напълно завършен, което се очаква да се случи в края на тази година. 

„Бернабеу“ ще посреща музикални събития с най-големите звезди в света, мачове от НБА, тенис, НФЛ и не е изключено дори да е домакин на събития от Формула 1, като все още няма яснота относно това. 

Вече обаче е ясно и първото голямо музикално участие на новия „Сантяго Бернабеу“. Концерт в Мадрид ще има една от най-популярните музикални звезди в последните години - Тейлър Суифт. Събитието ще е на 30 май 2024-а. 

Иначе американската музикална звезда е най-горещият изпълнител за лятото, според StubHub, който публикува преглед на летните турнета за 2023 г. Платформата класира изпълнителите въз основа на предварителните продажби на билети към 26 май. 

Суифт е безспорният номер 1 в списъка, като билетите за 24-те дати от турнето й Eras се продават средно за 920 долара за брой. Турнето включва 52 концерта на различни стадиони в САЩ. The Eras Tour е шестото турне на Тейлър Суифт и първото, след като отмени планираната концертна обиколка в подкрепа на седмия си студиен албум Lover поради пандемията.