0

Т ази снимка ми говори: Като се обичат младите, да се вземат. Но ми говори и друго - като се обичат - да се обличат. Да се обличат с разнообразие и вдъхновение, а не като участници в престрелка в Харлем. Много разхубавеният Фики Стораро гледа като Вела Пеева в необозримото бъдеще, а Азис не знае къде гледа изобщо. Но какво вълнува това мен в събота, когато гаджето е на вратата и ми сочи часовника, който е с час напред вече. Погледът му пита - как, братле, разпознаваш кой кой е изобщо, та ги коментираш. Нейсе. Нямам никаква съпротива двама мъже... /не прекалих ли/... да се обличат почти еднакво, но нека поне единият да не е зодия Риби, а то в случая и двамата. Така че желая да се чувстват уютно в своя естетически аквариум, а Азис да цупи по-малко устничките. Тази мода мина, мисля, че дори Кулагин вече не го прави.

Софка да свали новогодишната украса от ушите си

Така отрупаната маса с бяло вино, ракия, безалкохолни и храна не е добрият фон за модното старание на тези звезди. Софи Маринова би могла да мине за стилна, ако баретката отсъстваше, а провесеното отпред бижу я последва. Не съм съгласен и с претрупаната бродерия по ръкавите и лъскавите ревери. Това на ушите й обеци ли са или забравена украса от Нова година... Еми Стамболова и прекрасното й лице са светлина в мрака на попфолка. Тук имам забележки относно ръкавите, които подчертават силует, който можеше да бъде спестен на зрителя. Аз бих преместил дантелата от ръкавите в деколтето, така балансът щеше да бъде спазен.

Орлин сияе сред бизнес дами

Орлин Павлов грабна голямата награда от конкурса „Певец на годината“ в компанията на стилни дами. Самият той - без да бъде прекален, сияеше в стилната обстановка с приятна комбинация от сако, дънки и маратонки, подбрани така, че да подхождат на тениската му. Павлов получи и раздаде комплименти, на първо време на бизнес дамата Васка Пенкова, която предпочете черно и бяло за галацеремонията. Пенкова направи реципрочен комплимент на Павлов и каза, че с удоволствие би поделила торта Павлова с него при случай. Младата бизнес дама Весела Иванова показа британски вкус, обогатен с прекрасна виолетова чанта. Красивата й рокля бе сред най-сниманите по време на награждаването. Картината в ръцете на Орлин е от художничката Румяна Георгиева.

Мариана като тръгнала за гъби

Мариана Попова на екскурзионно летуване ли е тръгнала или се връща от такова. Въпросът ми е породен не от китките в ръцете й, а от тази шуба, каквато не бях виждал от войнишкото изпращане на братовчед ми през 1971 г. Има нещо умилително в това да видиш известен изпълнител като тръгнал за гъби. Прическата й заслужава един Капанов за час и нещо, но дотук сякаш за нея се е грижил Тулуз Лотрек. Гаджето наднича през кухнята и вместо да се хили на остроумията ми, пита Лотрек дали не бил белгийски диджей. Не, скъпи, не белгийски и не е диджей. Към Наско от БГ радио /това сякаш му стана фамилията/ нямам никакви забележки. Както правят на гишетата в пощата - „Аз само да попитам“... Това отпред микрофон ли е или друго... че съм без очила.

.

 .

Веска трепти с фланелката моряшка

Вярно казват, че телевизионните камери добавят някое килце към водещите. Тук смятам, че Веска Цюргбрюг е заснета с цял ПТС. За онези, които не знаят значението - подвижна телевизионна станция. Оставете това, Весето винаги си е била пухкава, но чаровна. Иде реч за друго, а именно облеклото, с което се е позиционирала днес. То представлява надлъжна и напречна пътна маркировка в синьо, бяло и каквото там виждате. Няма го вече състава на Емил Димитров „Синьо-белите“, така че госпожата не може да е част от кулинарния им екип. Ужасен баланс на обеца и брошка, те тикат горкото момиче да залита на една страна, къде е „о, Боже“ черпакът да сложи нещата в ред... Стълпотворението на паници също не съдейства за естетическата сладост на този кадър, но поне долната паница дава идея. Защо Веска, вместо да поддържа тази наистина буйна коса, просто не сложи купата на главата си, още повече - пълна. Ще й подхожда на цвят, вероятно и на вкус... С наличните треволяци от кадъра тя може да си направи обеци или гердан или една кокетна диадемка като на Чичолина.