0

С къпи приятелю, в момента на проба ли си или това е финален вариант на дрехата ти? Защото ако си на проба, разбирам отсъствието на ръкавите и ширината на панталоните. Те вероятно ще бъдат добавени след първа тропоска, а крачолите - стеснени. Реверът може да влезе направо в парламента, такова... величие се излъчва от него. Бих добавил, че от плата на този ревер могат да се направят спойлери на пернишки голф. Гаджето ми наднича зад мен и пита наивно това дали са мускули на ръцете на Фики или са ръкави в телесен цвят. Много се смяхме, защото гаджето ми е германец и „фики“ на немски звучи доста засрамващо.

Фики, пАли и да те няма с този тенекиен костюм. Пали, пали, приятелю млад...

Пустата му Немска, станала американска

Гледам, допитвам се до складовата наличност на модните ми познания и намирам, че Соня Немска трябва да се прекръсти. Тоест - да си смени името от Немска на Американска. Защото показаният от нея стил си е чисто последване на Доли Партън да кажем, но без пайетите. Одобрявам това, че певицата се променя и очевидно е оставила зад гърба си планините тафта, коприна, дантели и воали. Сезонът също допуска леко разсъбличане и куртулисване от споменатите материи. Каубойската шапка е стилен начин да избегнеш фризьора си, особено ако той вече е влязъл в двуседмичен летен отпуск. С форми като нейните всеки потник ще изглежда на ниво, всички дънки - като от витрина на висша мода. Но все пак предпочитам Соня да си е Немска, а не... американска.

Баровеца облечен в яйчен жълтък?

И аз имам жълто сако, купих си го като ме поканиха в Цитиридис, но за баровец като Баровеца е малко в повече. Сакото прилича на яйчена заливка, поела формата на силуета на Илиан Михов, който освен това го е каращисал с неподходяща риза. Тъмносиньото можеше да е до известна степен поносимо, но то прелива от ризата чак в панталоните. Така се получава една горчива ос, по която се тътри потерята на отегчението. То прави сакото да блести още повече и да тържествува над всичко по един безсмислен маниер. Младата певица Кики Рубин е както винаги сияйна, но дантелата къкри в очите ми подобно пилешки бульон, оставящ мазни петна на повърхността.

Меди го дава агент 00, но не...7

Няма съмнение, че Меди е тръгнал с букета към мен за рождения ми ден, който беше преди месец. Както се казва - приятно ми е да си помечтая. Той самият е зодия Близнаци, затова съм леко учуден от черно-сивия стил, в който го виждам. Коженото яке е достатъчно скучно, за да добави към него сив панталон, чийто колан почти стяга гърлото му. Момче с приятна талия като неговата може да си позволи нещо много от пъпа надолу. Потникът (каква ужасна дума) образува щедро деколте в принос на татуировките, за които ми трябва допълнителна седмица за обследване. В кожената папка съзирам старание от типа „Колко е важно да бъдем сериозни“, а очилата правят последен опит от Меди да излезе агент 007. Не съм в настроение да съскам, но при красивия певец бих премахнал седмицата от уравнението. Както и да е, цветята така и не стигнаха до мен. Сигурно са били за... Азис.

Тони Мехмед блести по британски

Ето един стилен дует, който радва очите ми. Бизнесдамата Тони Мехмед носи кафтан, вероятно последствие от дългия й стаж в Лондон. Там специални ателиета могат да ви осигурят подобен шик и Мехмед е влязла очевидно в правилното. Цветът подсказва кралски намерения, а бродерията ги подсилва. Белият панталон описва добре фигурата, а златистите обувки допринасят за още приказност и фееричност на тоалета. Красиво съвпадение е сакото на съпруга й Калоян, както и другите уж бегли намигвания, издаващи специална подготовка за постигане на този семеен шик.