0

М ного смела комбинация, освен ако не си Родина, а не Радина, и не си символа на Франция - Мариана, в цветове от Стендал. Червено-черната комбинация също е разположена така, че изглежда като... неразположена. На нейно място бих разменил цвета на шапката с цвета на роклята, така тежестта щеше да се поеме от роклята и шапката да „лети“ ефирно нагоре, да издължи, а не да захлупи красивата ни актриса. Вярно, че сме в седмицата на първия учебен ден, но Кърджилова не попада в нито една от двете основни категории - ученик или учител. Защото липсата на дързост в комбинацията допуска помисъл за униформа, за строени в редица девойки и то само, ако годината е 1976. Позата на актрисата е уморителна, вижда се някакво напрежение, което е особено добре подчертано от прическата. Такава прическа изисква друг стил и бижута. Може би роклята щеше да е малко по-приветлива, ако беше на едри, резедави точки.

Дара в пълна фешън попара

Кой е нападнал ателието на покойната Вивиен Уестууд, където по спомен от последния път имаше подобни парчета по пода? Тук въображението е предшествало възможностите, традициите са претършували таланта, налице е едно голямо естетическо разтройство, което може да бъде покрито единствено с пожарникарска пяна и да бъде фиксирано с грес, за да не се свлича. Горката Дара, за какво й е била тази текстилна попара от карфици, катарами, безопасни игли и опасни подредби... О, досетих се. Във всичко това липсват точки, бешамелов сос и къри.

Крум и Наско - тъжна естетическа двойка

Много искам певецът Крум да ме назначи за личен стилист, за да наема багер, носачи и контейнер и да изнеса всичко от гардероба му. С възможности да бъде моден идол той сякаш прави точно обратното и днешното му облекло доказва думите ми. Не бих се съгласил, че всичко това е дори компонент от някаква мода или полъх от течения, към които това изкуство да се нагласи. Сакото без ръкави е нито жилетка, нито балтон, нито пък по него личат следи от изтръгване на ръкавите. Мога да си помисля, че или някой шивач има зъб на Крум, или той е щастлив в това свое увлечение. За панталоните и обувките нямам никакви думи, а тези, които имам налични, не искам да изписвам. Встрани е водещият на БГ радио Наско, също в мрачни краски. Двамата приличат на двойка, която дълго се е наговаряла как да се облече за годишнината си. Успеха виждате сами. А обувките им - сякаш са стъпвали в една и съща кална вада.

Отличен 10 за Карло Бейкър

Много семпла, младежка визия, с която може да посрещнете първите есенни дни. Моделът и бизнесмен Карло Бейкър придава на наглед скучните цветове блясък и общителност. Той е с променена прическа, в която преобладава русото, а последните слънчеви отблясъци създават впечатляваща оригиналност. Сред пейзажа на Докторската градина Карло е един нетипичен образ, в който са съсредоточени много сценичен опит и дисциплинирана оригиналност. Начинът, по който застава, разпределя правилно цветовете и кройките заблестяват със свой глас в хора на общото впечатление. Докато гледаше този кадър, гаджето ми се опита да каже нещо, но... замълча със съблазнителна усмивка на уста и ни наля двойно. 

Дженифър - О, неземна голота

Да, Дженифър Лопес май е пред или в развод, което не оправдава напълно разголеността й. Двоумя се дали пък певицата не прави ремикс на хита си Let's get loud (Да станем шумни), като иска да вдигне малко шум около себе си. Изумруденото само по себе си си е отличен цвят, напоследък се използва много за сватбени покривки от тафта. Дженифър по ми мяза на цяла шведска маса, където са изложени телесните й предложения и продукти. Гаджето ми казва, че ако леко размести плата отпред, може да си паркираме новото бентли там. В тази връзка подшушнах на гаджето ми, че по балконите на Лопес пък може да засадим чорбаджийски чушки. Наложи се google translate за целта и идеята ни увисна във въздуха. После двамата на чаша вино се съгласихме, че подобието на рокля прилича много на топографска карта, по която е лесно да се ориентираш...