0

„Телеграф“ засече моделката Александра Богданска с новото й гадже. Двойката бе напазарувала голямо количество играчки. Компания им правеше Габриел - синът на красавицата. Като истински кавалер новият мъж до моделката носеше пълната торба с покупки към колата, докато малкото момченце разопаковаше играчка по пътя.

Телеграф

Кашон

Тримата се отправиха към сив джип последен модел, където натовариха всичко в багажника, който ни направи впечатление, че е препълнен с кашони, куфари и друг багаж. Дали моделката е решила да заживее с новия си любим, или просто им предстои пътуване, остава загадка. Шушуканията в светските среди, че в живота на Богданска има нов мъж, обаче се затвърждават. Към момента тя не желае да афишира отношенията си в интернет, тъй като и двамата не са споделяли общи снимки там, но често публикуват клипове от еднакви места.

Телеграф

Щастие

Според запознати неговото име е Мартин, а двамата са двойка от близо половин година. Очевидно Александра има сериозни намерения тъй като очевидно го е запознала със сина си, а според слуховете детето много харесвало новия мъж на майка си. Тримата се чувствали щастливи и често пътували заедно на различни места както в страната, така и в чужбина. Мартин произхождал от заможно семейство, като отделно има собствен бизнес.

*Автор: Василена Игнатова