0

К ратка ваканция по мъжки си спретна актьорът Захари Бахаров. Той разпуска с приятели в Лозенец, видя на място репортер на „Телеграф“.

Купон

Бахаров и аверите му дори посетиха култова дискотека в курорта, където се забавляваха от сърце. Още с влизането си в клуба Захари предизвика редица любопитни погледи, но само две момчета се престрашиха да поискат снимка с актьора. Той прие с усмивка фенската любов и дори размени няколко изречения с младежите, след като си направиха фотоси за спомен, след което продължи да вдига наздравици с компанията си.

Захари и приятели

 Захари и приятели

Работа

Ваканцията на Бахаров е напълно заслужена, имайки предвид многобройните му професионални ангажименти и като актьор, и като продуцент. Една от последните постановки, на която залага, е съвместния проект с Теодора Духовникова „Това не го казвай!“ с режисьор Явор Гърдев. Захари пътува в страната и чужбина с „Поетите“ и редом с това върти собствената си актьорска кариера. Той е изключително успешен и като продуцент, особено със спектаклите на триото Даниел Пеев- Дънди, Бойко Кръстанов и Явор Бахаров. Припомняме ви, че „Отчаяни съпрузи“, на което Захари е продуцент, пълни всички зали вече две години и няма свободни места с месеци напред.