0

З вездата на родната естрада Орлин Горанов бе засечен от екип на „Телеграф“ на пазар за бира. Горанов чинно изчака на опашка в столичен супермаркет като съвсем обикновен народен човек.

Каса  

Покупките на естрадната ни легенда бяха съвсем скромни, както и неговото поведение на опашката. В торбата си певецът сложи 6 бири, кашкавал и салам. Липсваха типичните за съвременните звезди покупки като розе, авокадо и сьомга. Горанов търпеливо изчака клиентката пред него, която се забави заради смяна на продукти. Това в никакъв случай не го притесни и той остана на опашката съвсем равнодушен. Направи впечатление, че поздрави касиерката, след което извади вече ползвана торбичка, в която постави скромните си покупки. Не пропусна с усмивка да пожелае приятен ден. След слизането си от телевизионния екран очевидно звездата разполага с повече време, което запълва с пазар и разходки, тъй като често може да бъде засечен в района. 

Турне 

Междувременно той продължава турнето си, което преминава под заглавието „50 години магия“. Той ще отбележи 50 години на сцената с турне и концерт-спектакъл на световно ниво в зала 1 на НДК на 19 ноември. Преди това той зарадва публиката с концерти в шест града.

На 6 октомври ще се срещне с почитателите си във Варна. 

Автор: Василена Игнатова