0

Telegraph.bg порасна с още 1 година, вече е на 2 и отново има повод да почерпи!

На 15 ноември 2021-ва уебсайтът се появи на бял свят. През първата си година живот в интернет пространството онлайн изданието на лидера на вестникарския пазар „Телеграф“ и на спортния всекидневник "Мач Телеграф" проходи, при това стабилно. През следващата година на бегом Telegraph.bg изкачи заедно с Вас безброй стъпала нагоре, нареждайки се сред най-предпочитаните от потребителите в България сайтове! Фактите говорят достатъчно - само за месец октомври читателите, които са избрали да се доверят на Telegraph.bg, са 1 488 900 по данни на "Гемиус".

На какво се дължи ли? На доверието, което изградихме с Вас Читателите. Защо ли? Защото мисията ни е обществото да получава НОВИНИТЕ БЕЗ КОМПРОМИСИ!

И занапред ще бъдем безкомпромисни в изпълнението й и все така отдадени на призванието си. Цели, превърнати в стандарт от семейството на водещата дигитална медийна и технологична компания Netinfo, Nova Broadcasting Group и United Media, към което принадлежим.

Ще останем верни на себе си и ще продължаваме да създаваме вълнение от ексклузивни новини, отличаващи се с достоверност.

И не само това! Тепърва ви очакват още куп изненади, които ще откриете само в Telegraph.bg... От нов подкаст, чийто първи епизод ще можете да гледате скоро, до откровеното мнение на известни личности по горещите теми на деня, естествено в телеграфски стил, без да са спестили нищо на никого.

Оставаме на Ваше разположение!

Екипът на „Телеграф“