0

А ктрисата Йоанна Темелкова отиде в Прага, за да пие бира.

Освен това тя се снима със световноизвестни звезди в местен музей и стигна до извода, че всички са много ниски. „Само Брад и Джордж се ядват“, каза красавицата.

Актрисата с Брад Пит

 Актрисата с Брад Пит

Вана

Йоанна Темелкова отново е на пътешествие с любимия си Мартин Гяуров. Звездата се позабавлява с маникюристката си и сподели чат, в който обясни, че е посетила туристическото място заради вкусната бира там. „Моля те, брой си ги“, написа приятелката й, а Темелкова отвърна: „Ха-ха, сигурна ли си? Ще ме блокираш“. Вечерта не пропусна да качи видео, на което си казва наздраве с Марин именно с прословутата бира. Йоанна показа и интересната баня на хотела, в който е отседнала. Тя засне вана, върху която е изобразен дракон, и написа, че там ще си почива и ще си пее.

Музей

Освен вкусната напитка, заради която е там, актрисата посети един от най-популярните музеи – Мадам Тюсо. Тя се облегна на рамото на най-красивите мъже в света Брад Пит и на Джордж Клуни и стигна до извода, че само те са високи. Темелкова се щракна с още няколко, сред които бе Чарли Чаплин.

Темелкова с Джордж Клуни

 Темелкова с Джордж Клуни