1

А ктьорът от Сатиричния театър Теодор Елмазов се е записал за участие в световното по секс, похвали се самият той.

„Подадох документи за участие в световното първенство по секс в Швеция! Ще се представя в категориите съблазняване 60+ и пози! Започвам подготовка от утре и се надявам до началото на световното да съм във върхова форма“, заяви в социалните мрежи звездата от „Клуб НЛО“, „Клиника на третия етаж“ и редица други култови филми и сериали. Той уточни, че в европейското по секс, което започва сега в Швеция, няма да може да участва, тъй като има репетиции до 30 юни, но на световното се включва. „Шведската сексфедерация ме одобри! Не го правя за собствено удоволствие, а за нацията“, добави комикът.

Шок

„Видях публикация за това събитие в интернет и ми се запали въображението. Гледах по един шведски канал популярно предаване, което беше много свободно, та чак шокиращо, че след него нищо не може да ме учуди. Ние, българите, сме с друго разбиране, по-консервативни сме, но пък се шегуваме по-добре от тях. После разбрах, че собственик на заведение си прави реклама с този шампионат, което е много добре за него, тъй като получи широко обсъждане“, разказа пред „Телеграф“ Теодор Елмазов. Той добави, че много обича да се шегува по такъв начин и разказа за друг подобен случай. „Снимах се в един филм като бодигард и си пуснах във фейсбук снимката с текст, че започвам работа като охрана в заведение. Всички се вързаха отдолу в коментарите, а аз нямам никакво намерение да си сменям професията. По снимката нищо не можеше да се познае, но трябва да поддържаме форма“, добави актьорът.

Холивуд

Заради репетициите Тео не само ще пропусне европейското по секс, но и участие в нова холивудска продукция. „Поканиха ме в американски филм от типа на поредицата „Фантастичните животни“. Два месеца и половина трябваше да снимам от 29 юни, но сега започнах репетиции на нова пиеса в Сатирата, която на 20 септември трябва да има премиера, и затова отказах. Иначе финансово щеше да ми дойде много добре“, сподели още с „Телеграф“ Елмазов. С пиесата на Питър Куилтър „В плен на снега“ ще бъде открит новият сезон на Сатиричния театър, режисьор е Николай Ламбрев. „С Маргарита Хлебарова играем двама самотници, съседи, които се стремят да влязат във връзка, но не им се получава. И тъжна, и смешна е, но повече смешна пиеса. Действието се развива в една зимна буря в Англия. А до края на сезона ще имаме още едно представление на „Милионерът“, заповядайте“, издаде актьорът. През 2014 г. той изигра един от роботите на Антонио Бандерас във филма „Аутомата“.

Дисциплините от масаж до проникване

20 държави ще участват в европейското по секс край Гьотеборг. 16-те дисциплини варират от съблазняване и игри до проникване. Има масажи на еротични и нееротични зони, орален секс, освобождаване, издръжливост и брой оргазми, кръвно налягане и пулс, Камасутра, специално ще се оценява и артистичното изпълнение. Тестовете ще продължават между 45 минути и един час, разпределени в дневни сесии, които могат да продължат повече от 6 часа. Някои състезатели ще се оценяват индивидуално, а други в тандем, като журито оценява всеки с между 5 и 10 точки. Испанската порнокралица Селва Лапиедра вече официално обяви, че ще представи родината си, а Хърватска - от 27-годишната Мария Задравец.