0

Т еодора Маринова, която участваше в "Игри на волята 5" заедно със своята еднояйчна близначка, отпадна в елиминационна битка от Момчил.

Тя е на 29 години, от Русе. По професия е фитнес инструктор, но от две години се е посветила на майчинството. Като дете тренира волейбол, но се отказва заради ръста си и започва да се занимава с фитнес. Влиза в “Игри на волята”, за да си почине от ежедневието и майчинството, както и за да направи нещо за себе си.

След участието си, тя се включи в забавния блиц "F*ck, Marry, Kill":

КРУМ, КАЛОЯН, РАДОСТИН

KILL: Бих убила Калоян, тъй като на моменти гладът му идва в повече и е доста по-ленив. Не знам, може би ме изнервя на моменти.

MARRY: Бих се оженила за Крум. Изглежда ми мъж на място и бих му имала доста голямо доверие, така че... мисля, че той е човекът за тая цел.

F*CK: Бих преспала с Радо. Той е доста спокоен, но мисля, че и той е като мен... “тихата вода” и би ме изненадал в леглото.

СИТНИЛСКА, ЦВЕТИ, ОРЯШКОВА

KILL: Бих убила Ситнилска. Тя с нейните високи ритници... силно се надявам да имам някакви шансове. По-скоро тя е някаква огромна заплаха за мен, така че тя ще бъде първата жертва.

MARRY: Бих се оженила за Цвети. С нея доста си допадаме като характери. Имаме еднакво мислене и двете ще се разбираме прекрасно.

F*CK: Бих преспала с Оряшкова. Тя излъчва една сила и мощ и може би ще бъде доминантна в леглото, което ми допада.

МУДЕВА, РУМЕН, МОМЧИЛ

KILL: Тъй като Румен всички припадат по него и той си мисли, че е най-красивият и най-ухажваният, може би на него ще му тегля ножа.

MARRY: Мудева си е голяма душичка, много си я обичам и за нея със сигурност бих се оженила.

F*CK: И остана Момчил, с когото бих преспала. Казвала съм го през сезона, че го чувствам като мой брат, но на този етап просто трябва да се абстрахирам от това и просто да не говори по никакъв повод... и да бъде жертвеното агне в леглото.

След отпадането си Теодора отговори и на 5 неудобни въпроса. Кой според нея е най-слабият играч на този сезон, какво е мнението й за Мартин и коя е най-сексапилната участничка в предаването? Ето отговорите:

ВЪПРОС: Кой беше най-слабият играч в "Игри на волята"?

ОТГОВОР: Най-слабият играч този сезон е Моника, защото не показа почти нищо на Арената, даже се налагаше да ѝ помагат на доста компоненти, да я повдигат и тя едва ли не да се хване, за да мине трасето.

ВЪПРОС: Кой е най-слабият играч, който е все още в играта?

ОТГОВОР: Най-слабият играч, който е все още в играта, е Мартин. Оценявам силно неговата стратегическа част, но чисто физически е най-неподготвеният играч. Със сигурност мисля, че ще е следващият изгонен от нашето племе. То просто не останаха опции.

ВЪПРОС: Кой беше най-лицемерният играч в "Игри на волята"?

ОТГОВОР: Най-големият лицемер в "Игри на волята"? Отново ще кажа Мартин. Не го познавам много добре, но от историите, които съм чувала от играчи, които са били в неговото племе, стигам до този извод.

ВЪПРОС: Кой е най-секси участникът от пети сезон на "Игри на волята"?

ОТГОВОР: Най-секси от всички в "Игри на волята" сезон 5 е Мудева. Тя просто е прекрасна, лъчезарна. Излъчва сексапил... Просто тя знае как да се държи. А и беше в моята коалиция, така че няма как да кажа лошо за нея.