0

Т ейлър  Суифт се оказа презряла круша! Поп звездата превъртяла календара с 25 г., използвайки сатанински ритуал, за да се подмлади. 

yahoo.com

Според конспиративна теория, взривила мрежата, 34-годишната певица всъщност е 60-годишната Зина ЛаВей, дъщеря на основателите на „Църквата на Сатаната“ - Антон ЛаВей и Даян Хегарти.

Антон ЛаВей и Даян Хегарти

 Антон ЛаВей и Даян Хегарти
rudata.ru/stoneforest.ru

Потресаващата прилика между поп звездата и сатанинската, провокира спекулациите, че Зина е използвала черна магия, за да се подмлади и да изкове успешна кариера на поп звезда. Друга причина за теорията е, че много от феновете на изпълнителката, освен, че я асоциират със змиите, откриват сатанински послания или елементи в музикалните й клипове. Пример за това са стотиците змии във видеото й към песента „Look What You Made Me Do“. Не е безизвестен фактът, че Зина също е любител на влечугите. 

В средата и края на 80-те години на миналия век ЛаВей работи като говорител на църквата, въпреки че в крайна сметка се отрича от нея през 1990 г. и къса връзките със семейството си. В момента Зина живее в Берлин и работи като графичен художник, музикант, композитор, писател, активист, магьосник и мистик, според уебсайта й. 

@wordfortheroad Interview given by the church of satans daughter, Zeena LaVey Protect your ears! #music#christianitycheck#world ♬ original sound - wordfortheroad

Фенове се шегуват, че Тейлър е клонинг на сатанинската, други, че двете имат някаква родствена връзка.

Суифт не е коментирала нито една от конспиративните теории около личността й  нито на коментарите за двойника, нито на твърденията, че изпраща подсъзнателни сатанински послания в музикалните си клипове.