0

Д осущ като героя на Том Ханкс във филма "Терминалът", олимпийската ни състезателка Александра Фейгин заживя на летището.

Кънкьорката прекара денонощия по аеропортоете пътувайки само до една дестинация - САЩ, където в Лейк Плесид участва в Зимната универсиада.

Алекс трябваше да зареже в България Жорката, с който се залюбиха покрай участието си в екстремното риалити "Игри на волята" и да поеме по дългия път към Америка. Както вече стана ясно, още на отиване обаче тя изпусна единия от полетите си и се наложи да пренощува в Пенсилвания. Фейгин със сигурност ще запомни това пътуване, тъй като премеждията й не са свършили доток. Оказа се, че тя е изпуснала самолет и на връщане към България.

"Съдбата първо не ми даде да отида в Щатите, после съдбата не ми дава да се върна вкъщи и разбирам, че май съдбата ми е да спя по летищата", обяви в Instagram Алекс, която се озовала блокирана на летище "Хийтроу" в Лондон.

.

 .
Instagram

Тя използва случая да се оплаче и за друго нещо - за капак при пътуването й се сбъднал един от големите й кошмари - в самолета седнала зад малко дете, което не спряло да реве в продължение на 6 часа. Направо и идвало и тя да вземе да се тръшка, сподели за премеждията си до Лейк Плесид и назад Александра Фейгин.

Instagram