0

В иктория Бекъм е силно притеснена за брака си, съобщава списание Heat.

Големият проблем идва от различните виждания за бъдещото, които имат тя и съпругът й Дейвид. Той прекарва все повече в английската провинция, и по-точно в семейното имение в Котсуолдс, докато тя се държи като типичното градско момиче и не може да си представи живота без шума на големите улици в Лондон.

Бившият английски национал сериозно обмислял възможността да се установи за постоянно в имението за 12 милиона паунда и да се посвети на фермерския живот. Той бил на мнение, че вече му е време да заживее на спокойно и тихо място. Още повече че трите им момчета с Виктория – Бруклин, Ромео и Круз, вече поеха по своя път. При мама и тате все още е щерката Харпър Севън, която е на 13 и има нужда от родителските грижи и напътствия.

Самият Бекъм е роден и израснал в Лондон и вече жадува за животни и земя. Виктория пък, дете именно на провинцията, пък хич не ще да се връща там. „Тя не е готова да се откаже от столичния живот още дълго време. Не смята също така, че скоро този момент ще настъпи. Но в същото време е наясно колко отчаяно Дейвид мечтае да бъде фермер, затова и се притеснява, че могат да тръгнат по напълно различни пътища“, твърди източник, близък до семейството, пред Heat.

Заради различните приоритети двамата вече често са далече един от друг, въпреки че любовта помежду им да е все така силна. Двамата са заедно от 27 години, а от 25 са и семейство. Те се срещнаха, когато бяха на върха на славата – той като футболист на Манчестър Юнайтед и националния отбор, а тя като член на групата „Спайс гърлс“.

Напоследък Дейвид често споделя фермерските си приключения със своите 88,4 милиона последователи в Инстаграм. В последното видео той показа внушителните си земи и сподели, че планира да прави чипс от картофите собствено производство.