0

Т ежка сватба се задава на хоризонта.

Ще бият тъпаните в Холивуд, ще се омъжва Дакота, щерката на Дон Джонсън и бившата жена на Антонио Бандерас - Мелани Грифит, информират светските издания по света.

Женихът е не кой да е, а бившият съпруг на Гуинет Полтроу – Крис Мартин.

Така двете шармантни холивудски звезди стават ни повече, ни по-малко баджаначки.

Засега обаче драма не се очертава. Всички стават едно голямо щастливо семейство, след като и децата на младоженеца -Епъл, на 19, и Моузес, на 17, също са съгласни да имат още една звезда за майка – доведена.

34-годишната актриса от „Петдесет нюанса сиво“ получи предложение от 47-годишния певец на Coldplay, след като той попита бившата си 51-годишна съпруга Гуинет дали може пак да се ожени.

Засега всичко изглежда романтично, но скоро може да се струпат облаци над главата на младоженеца, като се има предвид условието, което е поставила Дакота. А именно – да спи по 14 часа на ден и да се къпе, гокато ѝ се прииска, а това значи почти постоянно.

По нейната логика това я „заземявало“ и успокоявало, особено като се има предвид фактът, че тя е склонна да прави дълги серии от периоди на депресия.

Приоритет номер 1 ще са именно сънят и банята, подчертала Дакота. Ще трябва Крис Мартин да се примири с малкото оставащо време за него, ако иска да има мир и любов в новото му семейство.

„Медитирам всеки ден, два пъти на ден. Правя трансцендентална медитация. Отскоро много се занимавам с дишане и това ми помага много при безпокойство”, споделя булката Дакота, която страда от депресия  от 15-годишна.

По-паметливи помнят, че тя тежко понесе развода на родителите си Дон Джонсън и Мелани Грифит през 1996 година. Тогава талантливата Дакота бе на 7 години.

Звездата от Miami Vice Дон се ожени за Кели Фледжър през 1999 г., а актрисата от Working Girl Мелани се омъжи за Антонио Бандерас през 1996 г. и се разведе с него през 2015 г. 

Антонио Бандерас

 Антонио Бандерас
gettyimages.com

Дакота е внучка на прочутата актриса Типи Хедрен, която участва във филмите на Алфред Хичкок "Птиците" и "Марни" . 

Сега остава да дочакат деня на сватбата, а след това – времето ще покаже докъде ще я докарат.