0

И други известни красавици са бити като актрисата Диана Димитрова, която тази седмица взриви обществеността с новината, че е била жертва на насилие от свой колега.

В свой пост във Фейсбук тя разказа, че преди 5 години е била пребита, но мисълта за случилото се я преследвала и до днес. В публикацията си обаче тя не споменава името на насилника. От написаното се разбира, че е сред авторитетите в българското кино и я е пребил пред много хора по време на снимки и никой нищо не е направил. Свидетелите са реагирали по най-бездушния начин.

Цели 5 години актрисата мълчала, защото, когато това се случило, тя тепърва е прохождала в професията и я е било страх, че ако подаде жалба, с кариерата й ще бъде свършено. Сега, когато има своята кариера, е готова да се изправи срещу това публично. Тя не пропусна да сподели и снимки след боя, на които се вижда, че ударите са около очите и скулите, но има и по ръката. В публикацията признава още, че към онзи момент е загърбила достойнството си в името на кариерата! След случилото се прокуратурата се самосезира и започна разследване по установяване на насилника. Ще бъдат разпитвани свидетели, както и самата актриса. Дори Димитрова да не даде сведения за случая, прокуратурата ще продължава разследването. А ако то стигне до съд, актрисата ще може да се конституира като частен обвинител.

Наркотици

Преди време попфолк певицата Теди Александрова също хвърли няколко бомби от личния си живот от времето, прекарано с колегата си Емрах. Тя разказа във видео, че е била бита от бившата си половинка. Двамата дълго криха връзката си, но краят й не остана таен за никого. Разкритията й стигаха много далеч, като обвини Емрах, че има зависимост към наркотици. Теди публикува скрийншове на чатове с Емрах, от които става ясно, че той системно й е посягал. "Не се притеснявай, няма да кажа на лекарите и на полицията, че ти ми счупи носа. "На всички въпроси "Защо ме е ударил" - защото беше получил абстиненция - отговори в мрежата тя. Нямаше наркотици и трева и не беше на себе си", обясни още тя. Блондинката се оплака, че след като Емрах й счупил носа, я оставил сама пред „Пирогов“ да чака за операция, а той си отишъл.

Киселина

Още една попфолк певица изплака, че е била зверски пребита пред дома си. В телевизионно предаване брюнетката разказа емоционалната си история и направи интересни разкрития. Дебора сподели, че трима мъже са я нападнали пред блока й, а колата й е била цялата издрана. В студиото певицата се появи подпухнала и с насинено око. За извършител на нападението тя подозира бившия си приятел и баща на сина й. Тогава тя разказа, че също не е ходила в полицията, за да подаде жалба. Според нея инцидентът пред дома й бил предизвикан, след като участва с тв риалити, където тя била споделила, че й е било посягано. Това разгневило бившия и той потърсил сметка на Дебора. Певицата също била уплашена и не искала да ходи в полицията заради многократните заплахи, между които и такива, че ще бъде залята с киселина. В предаването певицата сподели още, че има психически проблем и получава панически атаки.

Хематоми

Близо 2 години фолкпевицата Таня Боева е търпяла насилие от страна на дългогодишния си съпруг Михаил Бургуджиев. След като изчезна от светлините на прожекторите, певицата се завърна с гръм и трясък и признанието, че е живяла под непрестанен тормоз. Известното семейство се разведе тихомълком, причината за раздялата е тежкият характер на Мишо, който често си позволявал да вдига ръка на жена си. Изпълнителката разказа, че мъжът й станал агресивен към нея, излизал с приятели и пиел, а след това дежурно устройвал битови скандали вкъщи, чиято кулминация била шамарите. Често обаче се случвало талантливият композитор да не е близва алкохол, но отново да посяга на Таня, която на няколко пъти била синя по лицето, с отоци и хематоми. Заради популярността си обаче отказвала да се обажда в полицията и единствено се молела адът да свърши час по-скоро.

Любовница

Андреа също направи жестоко признание, като сподели в социалните мрежи, макар и за 5 минути, снимка с разбита уста. 5-те минути, през които снимката бе онлайн, предизвикаха смут сред феновете й. „Извинявай, че казах истината“, написа Андреа под фотоса, с което намекна, че е насинена от Кубрат заради разкрития относно любовницата му. Други обаче са на мнение, че провокативната изпълнителка разиграва театър и Кобрата не я е докосвал с пръст.

Паднала от коня

Мисис България Екатерина Велчева, станала известна като съпруга на автомобилния състезател Румен Дунев, сподели в телевизионен ефир, че системно е била тормозена от втория си съпруг и баща на дъщеря й, след като той отвлече момиченцето и не го пускаше при майка си. „В периода, в който съм живяла с него, имам седем жалби до Пето районно. Имам четири медицински от Съдебна медицина за зверско пребиване. Получавах шамари, бях със сцепена устна, бях с пребита глава, ритници по цялото тяло. Беше се научил да ме рита в гърба, в бъбреците, в седалището и в краката. След това лъжеше, че съм тренирала конна езда и съм падала от коня“, разказа пред малкия екран тя.

Бухалки

Актрисата и модел Деси Зидарова също бе жертва на жестоко насилие. Тя се е прибирала заедно със свой приятел фризьор, когато била нападната от двама мъже на улицата. Тогава те пребили жестоко Зидарова с бухалки, след което са й откраднали чантата и са избягали. Според полицията вероятната причина за нападението е грабеж, но се разследват и други версии. След жестоката случка младата жена е със счупена дясна подбедрица, пукната лява подбедрица и пукнато ребро, както и с избит зъб.

Осъдиха Тачо за побоя

Съпругът на Жени Калканджиева - Тачо, е осъден на затвор. Причината е, че преди две години преби човек. Стефан Манов получи 3,6 години. Той ще има право да обжалва решението на магистратите. Предвиденото наказание за неговите действия и заканата му за убийство е до 6 години затвор. През април 2020 г. съсед на Калканджиева беше жестоко пребит от Тачо. До напрежението се стигна, след като от дома на бившата миска се чувала силна музика, а купоните там почти никога не спирали. Повечето техни съседи са имали проблем с поведението на двойката, както и неспазването на правилата в кооперацията.

Бергендорф натупа мъжа си

След битов скандал в дома на Жана Бергендорф, станал медийно известен, певицата проплака, че неведнъж е страдала от насилие върху себе си. След кавгата вкъщи певицата е откарана в полицията с комоцио и огромни хематоми по тялото си. Поредната разпра, на която свидетели неволно стават комшии на певицата, завършва с полицейски арест. Според запознати побойникът е любовникът на звездата Лео, който също бе арестуван с нея. Малко по-късно обаче случаят придоби обрат. Той се оплака, че жертва на тормоза всъщност не е певицата, а самият той. Полицаи от 1-во РПУ тогава потвърдиха, че съседите, които са ги повикали, са чули мъжа да крещи за помощ, тъй като приятелката му се опитала да го пребие. При пристигането си установяват, че състоянието му не е адекватно и претърсват жилището. Тогава полицията открива трева в апартамента им, която е изпратена за анализ. Лео се оплакал, че певицата го ритнала и му счупила крака. Освен това твърдял, че е системна жертва на тормоз. Последното безкрайно озадачило полицаите, още повече че двойката била видимо надрусана по време на скандала. 24 часа след инцидента и двамата са пуснати на свобода. На Жана Бергендорф не са повдигнати никакви обвинения, а полицията тепърва ще изяснява чие притежание е дрогата в жилището на звездата.