0

А ктьорът от „Приятели „ Мат ЛеБланк е изпаднал в депресия и се е превърнал в истински самотник, откакто приятелят му и колега Матю Пери почина преди близо година.

Възможно ли е продължение на "Приятели"?

Според In Touch Weekly останалите звезди от хитовия сериал са силно загрижени за Мат. Лебланк, който играе Джоуи Трибиани в популярния ситком, имаше силна връзка с Пери, който играеше Чандлър, и смъртта на Пери през октомври 2023 г. изглежда му е повлияла доста тежко.

„Това, което е притеснително за Дженифър Анистън и целия екип, е, че той е станал отшелник и те почти нямат връзка с него”, каза източник пред In Touch Weekly. Източникът добави, че е „просто тъжно“ да видиш ЛеБланк по този начин, като каза: „Преди беше толкова оптимистичен, щастлив човек, но сега сякаш не се чувства достоен да бъде в тяхната компания по някакъв начин”.

СЛЕД СМЪРТТА НА МАТЮ ПЕРИ: Мат Лебланк е неузнаваем! (СНИМКА)

Матю Пери беше открит безжизнен в хидромасажната си вана на 28 октомври 2023 г. от службите за спешна помощ, които бяха извикани на мястото след съобщение за сърдечен арест. При пристигането си те започнаха водни спасителни процедури, след като установиха, че актьорът най-вероятно се е удавил.