0

С лед по-малко от четири месеца заедно американската футболна икона Том Брейди и руският модел Ирина Шейк решиха да сложат край на романса си.

Източници, свързани с бившата двойка, казаха пред TMZ, че връзката им просто е „приключила“ след известно време заедно, без драма или скандал. 

Раздялата не е голяма изненада, тъй като наскоро Брейди беше видян да прекарва време на борда на яхта в Маями без компанията на Шейк.

За последно Брейди и Шейк бяха видени заедно в средата на септември.

През юли започнаха да се появяват слухове за пламналата любов между бившия играч на NFL Том Брейди и модела Ирина Шейк, родена Шейхисламова.

Според TMZ супермоделът е прекарала една нощ в резиденцията на бившия куотърбек в Лос Анджелис. Освен това и двамата бяха заснети в облак от нежност в колата пред на светофар.

„Том Брейди и Ирина Шейк се срещат. Те ни казаха, че са се запознали през юни на сватбата на наследника на милиардера Джо Нахмад и модела Мадисън Хедрик в Сардиния. Нашите източници казват, че „няколко модела са флиртували с Том и Ирина е една от тях“, въпреки че представителят му отрича това“, отбелязва TMZ.

По-късно двамата бяха забелязани в различни градове по света, включително на вечерна среща в Ню Йорк, също и в Лондон. 

Daily Mail разкри, че двамата са прекарали два дни „криейки се“ в хотел Twenty Two в лондонския район Mayfair и след това са си тръгнали поотделно.

Брейди и Шейк със секс маратон от 48 часа

Слуховете за раздяла обаче се появиха за първи път през август, след като Шейк беше забелязана на почивка с бившия си Брадли Купър, с когото имат дъщеря.

Няколко седмици по-късно източник каза на Page Six, че моделът се колебае за чувствата си към Брейди и Купър. 

Наскоро Купър беше свързан с романс със супермодела Джиджи Хадид.