0

А ктрисата Койна Русева шашна последователите си в социалните мрежи с нестандартната  сламка, от която пие смутито си. Тя е във формата на мъжки полов член, което предизвика бурни реакции в мрежата.

Смях

Самата Койна качи кратко стори в личния си профил на смутито и сламката, а отгоре написа „Смутито ми е жестоко“, придружено от смееща се емотиконка. Естествено, скрийншот от кадъра обиколи за секунда нета, като повечето от коментиращите се забавляваха на видяното, а други пък попитаха откъде могат и те да се сдобият с подобна сламка. Други се пошегуваха, че искала да си почине от спектакъла „Монолози на вагината“ и затова решила да заложи на мъжки член.

Русева никога не се е притеснявала от това какво ще каже и покаже в профила си.

Почивка

Тя вече се радва на края на театралния сезон и се намира на морето, където пък оправя цветята с градинарска ножица в ръка и оскъден бански. Няма локация над фотоса, но запознати споделиха, че по всяка вероятност това е в двора в Царево в къщата на Младежкия театър, която представлява стара мелница. Навремето е взета от Младежкия театър и сега е оборудвана за актьорите да могат да прекарват време там. Самата Койна не веднъж е признавала, че обожава да ходи там и да гледа морето.

Койна и странната сламка на смутито й

 Койна и странната сламка на смутито й
Instagram