0

И вана, дъщерята на Ванко 1, за която звездният ѝ баща разказваше, че е израсла под влиянието на Николета Лозанова, ще е част от журито на конкурса "Мис България 2022". 

С това се похвалиха от страницата на денталната клиника на Ванко 1, която пък ще даде една от наградите на спечелилата. Става въпрос за усмивка на стойност 30 хил. лв, съобщава Vbox7

Любопитното тази година на конкурса "Мис България" е, че повечето момичета са на годините на Ивана. Факт е и, че повечето от тях са естествени красавици, които не попадат в Instagram шаблона на коригираните устни, оранжевия тен и опушения грим. Дали изборът на Ивана ще е неин клонинг, тръпнем да разберем!

Самият конкурс Мис България е в четвъртък 10 ноември. В организацията му участва и настоящата носителка на короната, Сара Младенова. Според страницата на организаторите специален гост ще бъде народната певица Янка Рупкина. 

Що се отнася да Ивана, след завършването на гимназията, тя се посвети на семейния бизнес. Какво точно прави в денталната клиника на баща си, и до ден днешен остава мистерия.