0

10 март беше Денят на майката в Обединеното кралство и цялото медийно внимание беше насочено към снимката на Кейт Мидълтън с децата й Джордж, Шарлот и Луис, която първо предизвика много любопитство, а след това също толкова много възмущение . Толкова голямо, че друга новина, идваща от кралския двор от другата страна на Ламанша, бе засенчена. Кити Спенсър, племенницата на лейди Ди или първородната дъщеря на Чарлз Спенсър, по-малкия брат на покойната принцеса, стана майка. На 33 години, тя работи като модел и през 2021 г. се омъжи в Италия (с пет рокли на Dolce&Gabbana ) за Майкъл Луис  65-годишен бизнесмен и моден магнат.

ГЪРМИ НОВ СКАНДАЛ: Любовникът на принцеса Даяна продава писмата й! Закъсалият за пари Джеймс Хюит, който според градските легенди е истинският баща на принц Хари, е готов да взриви мира в монархията

Аристократката Кити Спенсър и нейният съпруг от южноафрикански произход Майкъл Луис са успели да запазят в тайна факта, че очакват дете. Всъщност братовчедката на Уилям и Хари успя да прикрие бременността си. Че Кити е станала майка научаваме едва сега от публикацията в Instagram, която тя сподели в профила си. 

На празника 10 март Кити Спенсър публикува поредица от нежни снимки на плажа, държейки бебе на ръце. Изображенията са редактирани във видеоклип и са придружени от музика."Да бъда твоя майка е радостта на живота ми, скъпа", написа тя в надписа тя и добави "Обичам те безусловно. Честит Ден на майката на всички, които празнуват днес." 

Повечето от последователите, които не знаеха за бременността и раждането, изразиха изненадата си в коментарите, докато семейството и приятелите, които са били наясно с майчинството на Кити, отговориха със сърчица.