0

Ш ампионът по скокове във вода Георги Чобанов-Динамото развъртя в кръшни танци попфолк иконата Галена. 

Аплодисменти  

Динамото буквално връхлетя на сцената по време на участие на звездата в столичен клуб. С кръшни чупки в кръста той направи зрелищна хореография на песента „Хавана Тропикана“ пред очите на събралите се гости в заведението. Малко след като демонстрира самостоятелно уменията си и получи бурните овации на публиката, той покани с поглед изпълнителката да се включи в танца му, от което последва зрелищен спектакъл. 

Страст 

Галена и Чобанов се впуснаха в секси ритъма на песента, прилагайки интересни танцови умения, прегръдки и търкания. Нито късата пола на певицата, нито високите й токчета успяха да спрат бурните им танци. Динамото остана близо до звездата и й демонстрира няколко професионални стъпки, които тя с лекота усвои много бързо. Разбира се, танцовата забава се хареса на гостите в клуба, които ги повикаха на бис. Двойката получи заслужени аплодисменти. 

Шоумен 

Георги Чобанов-Динамото е многократен републикански шампион по скокове във вода. Той определено е познат като шоумен в спортните среди, който умее да се забавлява, с много позитивно излъчване. В момента е  основател на клуб и треньор по скокове във вода.