0

Ш акира изглежда споменава бившия си Жерар Пике в най-новата си песен Monotonía, с участието на Ozuna.

Шакира и Пике обявиха раздялата си през юни след 11 години заедно и две деца.

Сега 45-годишната певица издаде най-новия си сингъл, в който споменава раздялата, за която феновете твърдят, че се отнася за Пике.

Песента, която означава "Monotony" на английски, започва с колумбийското пеене на испански: „Вината не беше твоя, нито моя. Това беше грешката на монотонността. Никога не съм казвала нищо, но ме нарани. Знаех, че това ще се случи".

След това тя намеква, че връзката е приключила, преди да й е сложен официалния край, пеейки: „Това е необходимо сбогом. Това, което преди беше невероятно, се превърна в рутина. Устните ти нямат вкус за мен. Сега е пълната противоположност".

Тя споменава края на връзката: „Ти ме напусна заради нарцисизма си. Забравил си какъв си бил. Отдръпна се и това ме изпълни с безпокойство. Не си дал и половината. Знам, че дадох повече от теб".

Във видео към песента Шакира минава унило през супермаркет със сълзи на очи, преди да бъде простреляна в гърдите с базука от мистериозен мъж.

Символизирайки разбитото си сърце, тя върви по улиците с дупка в гърдите, държейки окървавеното си сърце в ръката си, преди някой да го стъпче.

В края Шакира заключва сърцето си в сейф и се усмихва с думите: „Не повтаряйте филма, вече го гледах. Обичам те, но обичам себе си повече".