0

Б ившият ангел на Victoria's Secret Адриана Лима шокира феновете с външността си. 42-годишната бразилска моделка, по която милиони въздишаха, е направила нещо с лицето си. И в резултат на това е неузнаваема.

Миналата година Адриана роди третото си дете, но успя да върне фигурата си бързо. Никой не знае обаче какъв дявол я е накарал да „пипне“ физиономията си. Защото това, което си е причинила, е истинска катастрофа.

Старата Адриана Лима... и подобреният вариант

 Старата Адриана Лима... и подобреният вариант
Getty Images

През годините на кариерата си тя се превърна в секссимвол и стана най-скъпия топмодел, като дори изпревари най-близката си конкурентка Жизел Бюндхен в класацията. А прощалната й поява на модния подиум за Victoria's Secret се превърна в най-трогателния момент от представянето на 2018 г., осигурявайки на Адриана Лима статута на най-верния и предан ангел. Заедно с нея цяла ера топмодели от 2000-те години напусна марката, оставяйки след себе си носталгична следа от спомени.

Промени

Изглежда, че от този момент нататък започнаха промени във външния вид на звездата. За съжаление, не към по-добро.

В интервю за списание GQ през 2006 г. тя твърди, че е била девствена до 25-ата си годишнина, защото е възпитавана в строг католически дух и смята, че сексът идва с брака. Две години по-късно се „загаджи“ със сръбския баскетболист Марко Ярич, ожениха се на 14 февруари 2009 г. и на 15 ноември се появи бебето - Валентина. Три години по-късно на бял свят проплака Сиена. След още две години Адриана Лима обяви, че се е разделила с бащата на двете момичета, а след развода през 2016 г. успя да си навакса за годините въздържание, хвърляйки се от връзка във връзка. Всъщност, и преди това много хора се съмняваха, че е казала истината и не е консумирала връзките си с видни женкари като Лени Кравиц, футболиста Сами Кедире, турския писател Метин Хара и други. Миналата година Адриана Лима роди момче от продуцента Андре Лемерс, което кръстиха Циян Лима Лемърс, като обясни в Инстаграм, че името било заради цвета на очите му. 

Барабанче

Странната трансформация на бившата супермоделка се видя на премиерата на филма „Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии“. Освен че е опънала лицето си като барабанче, тя изглежда е решила да подобри лисичата форма на очите си, но едва ли е искала да постигне това, което се е получило. Нищо не оправдава начина, по който се е окепазила. Фенове коментират, че е болезнено да гледат в какво се е превърнала бившата красавица и я упрекват, че е прекалила с ботулиновия токсин (ботокс). 

Самата Адриана не коментира промените във външния си вид.