0

В ече пет години цъфтят топлите отношения между Григор Димитров и изгората му Мадалина Геня.

Румънката още преди около месец намекна, че двата се знаят отдавна, но сега уточни точното време. Това стана по време на премиерата на новия филм с нейно участие – Deep Fear: Dive to Survive, която се състоя в Малта по време на Средиземноморския филмов фестивал.

Професионалните ангажименти разделиха двамата за няколко дни. Григор е в Лондон, където на 3 юли започва „Уимбълдън“. В началото тя беше с него в Англия, но след това отлетя за Малта. „Горд съм с теб, но бих искал да съм до теб и те подкрепям“, написа Григор в Инстаграм. Мадалина не пропусна да му отговори публично: „Липсваш ми! Благодаря ти за подкрепата през тези 5 години. Бих искала да си тук“.

Мадалина не уточнява за каква точно подкрепа става въпрос. Най-вероятно в началото двамата са били просто приятели, защото за това време тя мина през няколко връзки, а той беше първо с Никол Шерцингер от 2017 до есента на 2019 г., а след това и с Лолита Османова – от 2020 до есента на 2022 г.

Скоро двамата би трябвало отново да се съберат, тъй като се очаква румънката отново да е в ложата на нашия тенисист в третия за годината турнир от Големия шлем. Красавицата изгря за първи път в Мадрид, а след това беше с него и в Рим, и на „Ролан Гарос“.

Инстаграм