0

19-годишният италианец Джузепе д'Ана е новата звезда на TikTok. От няколко месеца младият блогър публикува в социалната мрежа видеа, в които признава любовта си към 76-годишна жена.

nypost.com

nypost.com

nypost.com

След като скандализира света с клипове, на които поднася балони във формата на сърца и страстни целувки, младежът реши да действа още по-смело и коленичи пред възрастната дама на сърцето си. Но и това не е всичко. Наскоро Джузепе шокира с хвалба, че ще става татко. И сподели кадри, на които целува корема на бременната си изгора.

Тези видеоклипове събират милиони гледания по целия свят. Какво е това - любов или реклама, питат се потребителите. Някои се усъмниха, че баба и внук разиграват театър. Според други Джузепе е жиголо, което злоупотребява с възрастна жена, която не е с акъла си. Други се шегуват, че човекът просто си мечтае да му купят Sony PlayStation 5.

За да запушат устите на всички, Джузепе и булката му решиха да направят бебешко парти. Докато то течеше на живо, двамата информираха публиката, че очакват момиче. Видеото за бременността счупи предишен рекорд и събра над 70 милиона гледания.

@milina_gatta #greenscreen ♬ Originalton - YΛREN TOPCU

В същото време нищо не се знае за биографията на Джузепе и Мариана, техните професии и занимания. Така че абонатите могат само да гадаят за миналото им.

Има и такива, които смятат клиповете за обикновена интернет шега. Те обръщат внимание на факта, че в почти всички видеоклипове двамата се целуват само по бузата и ако решат по устните, тогава това според публиката не изглежда като страстна целувка на възрастни хора.

@milina_gatta

 

♬ son original - Latiktokeuse869

Самият Джузепе изглежда не забелязва многобройните негативни коментари и продължава да качва видеоклипове с вече бременната си съпруга. На тях те или посещават събития заедно, или пеят песни в прегръдка, или танцуват. Тиктокърът отговаря на гневните атаки срещу него с изявления, че е „наистина влюбен“ и нарича Мариана „сродна душа“. Под едно от видеата той се подписва: „Две души, едно тяло“.

@milina_gatta

Non perderti l’ultima storia su 1G♥️

♬ Originalton - YΛREN TOPCU