0

В новия епизод на The Voice Cast гостува тийнидолът, лошото момче от българските сериали и музикант Иван Тишев. Той направи много откровения за едни от най-важните и трудни етапи в живота си. От изгряването на неговата звезда, през самозабравянето, до въпроса: „А сега накъде?“.

Иван Тишев гостува на The Voice Cast.

 Иван Тишев гостува на The Voice Cast.

Много хора ще си кажат, че да си известен и то от тинейджърска възраст е лесно и мечтано, но Иван Тишев успява да преобърне представите за това. От дете той се определя като по-интровертен тип, домошар и не дотам общителен. Макар с времето да съумява да се разчупи, Тишев продължава да предпочита комфорта на дома си и тесния кръг от близки. На въпроса как се справя с хорското внимание, когато бъде разпознат, отговаря през смях: 

Няма къде да ме видиш в града

Много обичам да седя вкъщи особено сега, когато имам и домашно студио от няколко години. Ако мога да правя всичко от вкъщи с удоволствие бих го правил.“

Това, което не би могъл да направи от вкъщи обаче е да бъде част от множеството концерти и участия, които има с колегите си – латино кралете Торино и Пашата. Определено има къде да го засечем. Сцените, на които се качва са много, а едната от тях е тази на лятнто ни турне. Иван сподели и за първата си среща с латино генералите, затова как става част от екипа им и вече в продължение на 2 години заедно правят успешно музика.

Още много интересни и любопитни истории можете да чуете в епизода. Музикалния продуцент разкри за новата си страст в музиката, за дупката, в която е изпаднал след участието му в редица бг сериали и стихването на цялата еуфория около него. Всеки би могъл да почерпи мотивация от него за това как да се вземеш в ръце и да продължиш напред дори въпреки страха и неизвестните пред теб. А как се справи с музикалното ни предизвикателство ще разберете в края на разговора.