0

З алитналата в последно време по лекия жанр певица Тита и Мирела от "Игри на волята", която освен като танцьорка вече се изявява и като инфлуенсърка, се събраха в Рая. Така определят самите те най-модерната напоследък за родния хайлайф ваканционна дестинация, а именно тайландският остров Пукет. Двете се озоваха по едно и също време в райското кътче, далеч от родината.

По всичко личи, че Тита, която демонстрира напращели форми се наслаждава на местната кухня.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TITA (@hrisistar)

Изпълнителката на "Антилопа" публиква куп снимки с морски и плодови ястия, които явно е дегустирала.

Мирела сподели в Instagram разголени кадри от екзотичната си почивка, а феновете й я сравниха с газела. "Най-мечтаната ми дестинация. Рай. Скоро ще ви пусна мини влог с първите ни преживявания тук", обеща им Мирела. Пътешествието до Пукет определено не е евтино, но съдейки по активността й в социалните мрежи, Мирела е заработила не малко през последните месеци и едва ли е проблем за нея да сбъдне тази своя мечта.

Тя сподели, че пътешествието за нея е едно от най-далечните и вълнуващи, които е предприемала до този момент. "Първи ден в Тайланд ☀️ Тук е Рай. Спокойствие и красота навсякъде. Не мога да ви опиша колко прекрасно се чувствам. Днес отидохме с лодка до забранено плажче. Направихме си пикник на плажа и пихме фреш от манго. Карахме скутерчета и след целия ден бяхме на масаж💆‍♀️", тазказа красавицата, която дни по-рано бе в Гърция. Тя сподели и за поредното си премеждие. "Понеже съм аз - все нещо ще ми се случи. Наведох се над басейна да пипна водата и ми падна слушалката", проплака Мирела, която трябвало спешно да се преоблича и да скача във водата, за дя я вади.