0

И злезе класацията Топ 20 на най-нехаресваните звезди в света, пише Mirror.

Списъкът е съставен чрез анкета. Първо място в него зае херцогинята на Съсекс Меган Маркъл, а нейният съпруг, принц Хари, заема четвърто място в списъка.

Топ 10 на най-сексапилните млади актриси в България (СНИМКИ)

Преди три години принц Хари и Меган Маркъл обявиха, че отказват да изпълняват кралски задължения и искат да живеят обикновен живот. След това те направиха редица гръмки изявления, които сериозно навредиха на отношенията им с кралското семейство. В същото време администраторът на уебсайта на британското кралско семейство премахна титлата на принц Хари „Негово кралско височество“ от съответния раздел на портала, съобщава Vesti.bg.

На второ място е не по-малко известната американска актриса Амбър Хърд, която се прочу между другото и със скандалния си развод със звездата от "Карибски пирати" Джони Деп.

И двете знаменитости бяха въвлечени в съдебни процедури. Жури призна Амбър Хърд за виновна за клевета по делото за защита на честта и достойнството на Джони Деп. Повод за делото е нейна статия за The Washington Post, където тя се нарича жертва на домашно насилие. В резултат на това актьорите постигнаха споразумение за разрешаване на спора. Застрахователната компания на актрисата плати 1 милион долара на бившия ѝ съпруг.

Третото място зае Елън Дедженеръс. 66-годишната телевизионна водеща беше главната звезда на шоуто, което продължи 19 сезона от 2003 до 2022 г. Въпреки популярността си шоуто "беше помрачено от обвинения в токсично поведение", припомня изданието.

В челната петица попадна и американската телевизионна водеща, актриса и продуцент Опра Уинфри. Именно на нея през март 2021 г. принц Хари и Меган Маркъл дадоха интервю, в което обвиниха близките си в безразличие, постоянен натиск и дори расизъм. След което отношенията им с кралското семейство рязко се влошиха.

А през 2023 г. Опра Уинфри беше изправена пред негативна реакция за употребата на лекарства за отслабване, въпреки че беше дългогодишен посланик на Weight Watchers.

В класацията фигурират още имената на Крис Браун, Ким Кардашиян, Кание Уест, Кайли Дженър и др.

Ето и как се подреждат всички в Топ 20 на най-нехаресваните знаменитости:

20 – Марк Зукърбърг (основател на Facebook)

19 - Хилария Болдуин (съпругата на Алек Болдуин)

18 - Джеймс Кордън (актьор и комик)

17 - Кайли Дженър (риалити звезда и модел)

16 - Логан Пол (инфлуенсър)

15 – 6ix9ine (Даниел Хернандес, рапър)

14 – Кание Уест (рапър и продуцент)

13 - Крис Дженър (риалити звезда)

12 – Ким Кардашян (риалити звезда)

11 - Джейк Пол (актьор)

10 - Крис Браун (певец и актьор)

9 - Джеймс Чарлз (ютюбър)

8 - Шон Комбс (рапър)

7 - Джейда Пинкет Смит (актриса и певица, съпруга на Уил Смит)

6 – Бил Козби (актьор и комик)

5 - Опра Уинфри (тв водеща)

4 – Принц Хари (херцог на Съсекс)

3 - Елън Дедженеръс (тв водеща)

2 - Амбър Хърд (актриса, бивша съпруга на Джони Деп)

1 -  Меган Маркъл (херцогиня на Съсекс)