0

П етно върху роклята или сгрешена поръчка за кетъринг - това вероятно би бил истински кошмар за двойка влюбени младоженци в деня на сватбата им. Оказва се обаче, че доста по-неприятни неща са се случвали на някои от най-големите световни звезди в часовете преди да кажат "Да" на половинките си. Ето с какви премеждия са се сблъсквали някои от любимите ни холивудски двойки.

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл

gettyimages

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл сключиха брак през 2012 г., а подаръкът на един от гостите предизвика скандал. Без знанието на младоженците, приятел на Тимбърлейк решил да покаже специален видеопоздрав от „приятели“, които не могли да присъстват на сватбата. Всички остават изненадани, когато виждат, че младото семейство е поздравено от десетки бездомни хора, които изобщо не познава. Клипчето е прието като подигравка. Стига се дори до намесата на адвокати, които трябвало да защитават Тимбърлейк пред медиите.

Криси Тейгън и Джон Леджънд

gettyimages

Криси Тейгън и Джон Леджънд са сред най-щастливите семейства в Холивуд. Те сключиха брак през 2013 г. в Ню Йорк. Заради закъснял полет на роднини на певеца церемонията се забавила с цели четири часа. Това би отегчило мнозина, но младоженците се погрижили за доброто настроение на останалите си гости с коктейли и хубава музика.

Ким Кардашиян и Кание Уест

gettyimages

Гафовете са добре познати за кланът Кардашиян-Дженър. Важен детайл от организацията на сватбата на Ким Кардашиян и Кание Уест не прави изключение. Оказало се, че има правописни грешки в имената на много от гостите на церемонията върху табелките, обозначаващи местата им.

Дейвид и Виктория Бекъм

gettyimages

Дейвид и Виктория Бекъм сключиха брак през 1999 г. в Дъблин. Специален гост на сватбата трябвало да бъде сър Елтън Джон. За съжаление точно преди тържеството той получава сърдечен удар и не успява да пее за младоженците.

Катрин Хeйгъл и Джош Кели

gettyimages

Звездата от „Анатомията на Грей“ Катрин Хайгъл и половинката й – певецът Джош Кели, сключиха брак през 2007 г. Меденият им месец трябвало да бъде в Мексико. На летището обаче двамата установили, че булката е забравила паспорта си. Това наложило пътуването им да бъде отложено с няколко дни.

* Източник: NOVA