0

Д ойде онова време от годината, когато си припомняме за нещата, които родните звезди са сътворили през последните 12 месеца. Истината е, че годината беше доста скучна, а родните знаменитости се бяха по-скоро "покрили". Все пак имаше няколко раздели, които определено се отличиха с безвкусица, липса на такт или иначе казано - грозни публични разправии. Ето някои от тях:

5. Тита и Недко

Поп-фолк певицата Тита остави в миналото връзката си с мачото Недко Николов, с когото бяха не особено дълго време. Причините за раздялата не станаха ясни, но се появиха слухове, че Недко посягал на Тита. Той категорично опроверга клюката по свой адрес.

4. Емрах и Теди Александрова

Фолкът се разтресе, след като стана ясно, че Емрах и Теди Александрова са сложили край на връзката си. Двамата си размениха доста обидни думи и намеци, които останаха във времето. Теди обвини семейството на Емрах, че са искали от самото начало да ги разделят, дори били извършвали ритуали, за да разделят влюбените птички. 

3. Михаела Маринова и Дюлгеров

Михаела и Дюлгеров скъсаха тази година, но причините така и не станаха ясни. Роден таблоид твърди, че причината е старо гадже на Маринова, при когото се върнала, но поне тези двамата задържаха кирливите си ризи.

2. Дани Петканов и Алекс Богданска

Цяла България разбра за големите проблеми на Дани и Алекс. Всички научихме, че Лудия репортер бил мързелив, нямал амбиции и не бил на една вълна с Алекс. За Богданска пък знаем, че е точно обратното, постоянно е подтиквала Дани да прави нещо, да се развива, но това го напрягало доста. Е, двамата все пак останаха добри приятели, обичат се и полагат грижи за детето си.

1. Златка Райкова и Благой Георгиев

Русата Златка е вечно сгодената родна знаменитост. Благо пък е бившата футболна звезда, която сее щедро семето на любовта. Двамата обаче се разделиха в началото на годината. Те така и не съобщиха причините, но Златка няколко пъти намекна, че Благо си е "вял байряка". Той така и не коментира директно обвиненията. Двамата обаче продължиха напред. Благо е женен, Златка е сгодена и очаква второто си детенце.

Източник: Vbox7