0

Д жулиана Гани и Илиян Найденов обявиха раздялата си преди около година, а моделката вече очаква дете от нов човек, с когото нещата били сериозни.

Да, но въпреки щастието, което Джулката демонстрира онлайн, явно тя все още има какво да си каже по отношение на Илиян. Направи го, като съпостави Илиян и новия си, Теодор.

"Благодаря ти,че нямаш болни амбиции за слава и известност? Благодаря ти,че не искаш да развивам брандове или бизнеси в твое име,с цел изгода? Благодаря ти,че винаги си искрен и истински,а нямаш гадни схеми и планове в главата", написа тя под снимката по-горе.

Това направи впечатление на последователите на Джулката, които в първия възможен момент я попитаха защо продължава да плюе по Илиян. "Никого не плюя, аз казвам само истини, не бяхте чували, че той съществува преди да му стана жена, това е факт", заяви тя.

Instagram

Гани коментира още и друга гореща тема около себе си - бременността си. Моделът е в 23-та гестационна седмица, а форма освен с правилно хранене, поддържала с кардио и много секс.

Instagram

Обявявайки новината, Джулката съобщи, че е качила през първите шест месеца едва 1,8 килограма. Впечатляващо е, но не е изненада предвид, че при предишната си бременност качи едва 5 кг.  Тя разкри, че спазва нисковъглехидратен режим, с който хем предоставя всичко необходимо на бебето, хем държи кръвната си захар ниска, а по този начин и килограмите. 

* Източник: Vbox7

НЕ ИМ ПРОСТИ: Гани сложи хейтърите в задния си джоб