0

П иленцата от Монако получиха международно признание, похвали се самата Нина Димитрова. Тя и половинката й Боби Манекена ще бъдат увековечени на стената на славата между звезди като Ева Лонгория и Лейди Гага. Снимката на родните випове ще бъде поставена в един от най-луксозните клубове на Монте Карло.

Звезди

Става дума за популярното заведение на легендарния г-н Саса, както е известен собственикът на заведението, който се превърнал в личен приятел на нашенците. Заведението е поставено в топ 5 на най- популярните клубове и е било посещавано от звезди като Уил Смит, Ева Лонгория, Лейди Гага, Шарл льо Клер и много други. Всички те са увековечени на стената на славата в клуба, където ще греят и лицата на БГ пиленцата до броени дни.

ВИП

Преди броени дни те били лично поканени на частна ВИП вечеря лично от собственика. “Г-н Саса беше поръчал да ни обслужват 5-има сервитьори, които се грижиха за нашия комфорт и удобство през цялата вечер, а храната беше от вкусна по-вкусна с 4-степенно меню. Изкарахме си страхотно, като накрая си направихме поредната снимка за спомен с Mr. Sassa, която ще бъде качена на стената на славата в самото заведение”, похвали се пред „Телеграф“ Нина.

Текила

Купонът на звездите продължил в популярен нощен клуб, където отпразнували победата на местен баскетболен тим. “Бяхме на една маса с баскетболната звезда Донта Хол. Разбира се, празненството бе подкрепено от скъпарско питие - една от най-луксозните текили, бутилка от която е на стойност над 1000 евро“, сияе Димитрова.