0

О т случайно запознанство във фитнеса и не толкова добри първи впечатления, до неразделни приятели и партньори на сцената. Така започва историята на Торино и Пашата. Заедно с тях The Voice Cast гостува на дългогодишните си партньори Coca-Cola, с които вече за поредна година сбъдва най-грандиозното българско турне CCTVHET, неизменна част, от което са и латино кралете на България.

Пашата споделя:

„Ако не бяхме двамата, нямаше да бъдем така стъпили на земята. Това не е работа за сам човек. Наистина трябва да имаш екип, ние имаме екип и сме благодарни за това, защото сме четирима вече, петима ще станем скоро и когато някой burn-out-не и нещо му е тежко, ако си сам няма към кого да се обърнеш, няма кой да те види, че не си добре. В същото време, ако правиш нещо нередно, в смисъл не се държиш добре с публиката и т.н., той ще ме пипне и ще ми каже: “недей така, това не е окей“.

Торино допълва:

„Мотивация сме си един за друг и ако някой кривне, другия си го дърпа и директно го приземява.“

Скромните момчета от Русе и Тутракан, разказаха за живота си от деца. Тодор Димитров – Торино за разлика от своя колега от дете, е имал досег с музиката, учил е в музикалното, а като малък дядо му го е записал на уроци по акордеон и до ден днешен той го пази и свири на него понякога. Разказа, че му се е налагало да работи още от ранна възраст и това, с което е изкарвал пари е било бране на кайсии. Павел Денов – Пашата никога не се е занимавал с музика, не е имал и желание, занимавал се е в сферата на маркетинга и си е мислел, че един ден ще бъде програмист докато съдбата не ги среща.

Торино и Пашата говорят за нещата, на които ги е научила кариерата:

Торино: „Не е идеята да стигнеш до върха, идеята е да надградиш. Ние имаме много такива примери, че много хора израстват чисто кариерно, достигат някакъв пик в кариерата си и се отпускат и  за отрицателно време се отпускат и губят всичко. Напротив, достигнете ли връх в това, което правите дайте още повече газ, дайте макса тогава, защото има хора, които искат да са на ваше място и вие трябва да докажете, че сте достойни да сте там.“

За музиката, но за всичко с което се занимават и за всичко, в което вярват, говорят с много любов. Именно любовта е нещото, което ги крепи и води. В новия епизод на The Voice Cast  ще се потопите в техния свят, спомените и амбициите им. Пригответе се да се огледате в двама човека отвъд сценичните им образи и да с докоснете до техните интересни истории.

На въпроса: „Къде е мястото на любовта във вашия живот?“, момчетата отговарят: „В сърцето!“, А Торино допълва: „В сърцето, в душата. Мястото е...какво е мястото? Не е място, това не е нещо материално, то не може да се материализира. Любовта е енергия.“