0

А мериканският актьор Клейтън Норкрос, който се прочу като малкия син на модната фамилия Форестър – Торн, в култовия сериал „Дързост и красота“, може да участва в нов български филм. Това разкри ексклузивно пред „Телеграф“ певецът Благовест Аргиров. Именно заради юбилея на музикалните близнаци общият съпруг на Каролайн Спенсър и Брук Логан пристигна у нас.

Гот е

Той присъства на концерта на братя Аргирови, с който миналата вечер започнаха честванията на 40-годишнината им на сцената. По този повод те издадоха биографичната книга „Гот е да сме двама“ (Софт прес) и новия си албум „Както ви обичаме“ (Рива саунд).

“В програмата на Клейтън в София сме включили и среща с продуцента Магърдич Халваджиян, на която ще бъде обсъдена възможността той да участва в нов български филм или сериал“, издаде Благо.

А на въпроса дали ще му показват имоти за продажба до техния в Банкя, певецът бе категоричен: „Пълни глупости, няма да си купув къща в България“. 

Голф

68-годишната звезда кацна на родна земя ден след изборите, в понеделник, 3 октомври.

Самолетът му обаче не се приземи в София, а във Варна и това е било нарочно избрано.

„Исках да му покажа първо Черноморието ни. Започнахме още от най-северната точка в Дуранкулак и стигнахме до Бургас, като не пропуснахме Слънчев бряг и Несебър. Особено му хареса Вила Чинка във Варна, зарадва се и на голф игрищата, тъй като той е известен любител на този спорт“, разказа Благовест. 

Риба

Музикантът сподели, че се е постарал, където отидат из България, да го води да обядват и вечерят в ресторанти с българска кухня.

„Много му харесваше навсякъде, където го водих. Той най-много обича риба – калкан, лефтер и паламуд“, издаде Аргиров.

Заедно в тяхната компания е бил и Николай Тевекелийски, който е запознал певците със звездата.

В Америка българинът и актьорът се занимават със строителство, а Благовест също има у нас строителна фирма.

Клейтън Норкрос познава и друга българка – учителката му по йога Невена.