0

П ринцесата на попа Бритни Спиърс шокира с поредно видео в Инстаграм. Певицата показа среден пръст няколко пъти в ново видео в социалната мрежа, след като беше заснета да „говори безсмислици“ и да се държи „маниакално“ в ресторант.

Във видеото певицата танцува хаотично, играе си с косата и я разрошва и се плези към камерата, докато е облечена в бяла мини рокля без презрамки с неоново жълти кантове и чифт високи ботуши до коляното.

Тя на два пъти показа среден пръст към камерата, преди да направи знак с ръка „Hook ’em Horns“ или може би просто има предвид „rock on“, пише Page Six.

Това се случи един ден след вечерята й със съпруга Сам Асгари, която завърши със странен скандал, а фитнес инструктора „изхвърча“ от заведението. 

Свидетели казаха, че Спиърс е започнала да „говори безсмислици“ в ресторант в Лос Анджелис в петък вечер.

От снимки става ясно, че Спиърс е видимо изтощена и седи сама в заведението след което скрива лицето си с меню, защото осъзнала, че другите гости я снимат.

Изпълнителката на „Hold Me Closer“, изглеждало, че си говори сама, а след само няколко мига си тръгнала с бодигарда.

Представителите на Спиърс не са отговорили на искането на Page Six за коментар. Представителят на Асгари отказал коментар.

Мениджърът на заведението също отказал да „разкрие каквато и да е информация“ за инцидента.

Спиърс открито се бори с психичното си здраве в продължение на няколко години и говори за стреса от 13-годишното си наблюдение, включително за това, че е била държана в психиатрично заведение против волята си.

Тя твърди в социалните мрежи и в съда, че е била принудена да приема лекарства, след като била диагностицирана с биполярно разстройство.

След повече от десетилетие под надзора на баща й, тя най-накрая беше освободена през 2021 г. и успя да се омъжи за Асгари на следващата година.

Двойката вдигна приказна сватба в нейния дом в Калифорния, като сред гостите бяха Парис Хилтън, Селена Гомез, Дрю Баримор и Мадона.

Нито Спиърс, нито Асгари са коментирали директно случката от ресторанта в акаунтите си в социалните медии.