0

Б Г инфлуенсърка изловила невярното си гадже на калъп с любовница. Побеснялата рогоноска изпотрошила колата му за отмъщение.

Еротичният модел Стефани Разсолков, по-известна с псевдонима Tattstoner и гаджето й Веселин по време на гостуването им в подкаста "На Среща" разказаха скандалната история. 

"Хванах го на калъп, слязох и му счупих колата с едно паве", отсече тя. "Не, тя изпочупи цялата кола! Беше се порязала. Написа някви думи на предния капак на колата с кръв, тя беше бяла", разказва неверника. 

БРУТАЛНО: Ето я Стефани от "Сървайвър", както майка я е родила! (СНИМКИ 18+)

@broolyas Не трябва да се изневерява, особено на @⚡️TATTSTONER⚡️😛#viral #podcast#bg #bulgaria #relationship #couple #goals #love #inbul #inbulgaria #българия #българиятикток ♬ original sound - bulgariafactspoems

Той обясни още, че нощта, в която се разиграла случката валял пороен дъжд, а той стоял на балкона на жилището си и наблюдавал как Стефани си изкарва целия бяс на колата му. "Започнаха да се чуват някви много сериозни звуци в 2-3 през нощта. Нямах здрав прозорец, здрав таван, странични врати, капак, заден капак. Всичко което можеше да бъде докоснато от плочката", разказва още Весели.

"Аз съм се качила отгоре на колата, на тавана и с павето удрям ли удрям. Оттам минава някъв човек с джип и той човека вижда как жена чупи кола. Намаля, тръгва да слиза и аз оттам "Ей, копеленце ще изневеряваш ли?". Човека махна с ръка и вика: "Аха!" и се качи в колата си и тръгна", допълва еротичният модел.

БГ инфлуенсърка продала буркан с урината си за $200 (ВИДЕО+СНИМКИ 18+)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOMONI PEAK (@somoni.peak)