0

Ф еновете по целя свят потънаха в скръб заради смъртта на певицата Шиниъд О' Конър, която почина на 56-годишна възраст. 

Изпълнителката е открита безжизнена в дома си в югоизточен Лондон само няколко седмици, след като се премести в столицата, сочи доклад на полицията. Според разследващите смъртта на Шиниъд не буди никакви подозрения.

„Полицията е извикана на адреса в 11:18 часа на 26 юли по сигнал за жена, която не отговаря на обажданията на близките й. При пристигането на офицерите тя вече е била починала“, посочват от Скотланд Ярд. За да бъде установена точната причина на смъртта, ще бъде извършена аутопсия. Резултатите ще бъдат готови до няколко седмици. 

Шиниъд О'Конър почина! Живя и си отиде трагично, феновете й потресени

На дневен ред е и състоянието на звездата, което според някои може би възлиза на 4 милиона британски лири, но според други Шиниъд не е разполагала с никакви средства въпреки хонорарите от най-големия й хит Nothing Compares 2 U, чиито текст е написан от Принс.

О' Конър е майка на общо четири деца, но миналата година певицата бе разтърсена от самоубийството на 17-годишния си син Шейн. В една от последните си публикации в Twitter Шиниъд разкри, че живее като „немъртво нощно създание“ след трагичната смърт на сина си.

До самия си край певицата се бореше с биполярно разстройство и тежки психологични проблеми, а след като Шейн посегна на живота си, тя избяга от болницата, където би настанена поради опасения за самоубийство. Тогава тя сравни съществуването си с престой в чистилището.

„Той беше любовта на живота ми, светлината в душата ми. Бяхме двете половини на една душа. Той беше единствения човек, който някога ме е обичал безусловно“, написа преди дни Шиниъд О' Конър в мрежата, като публикува серия от препратки към тъжи песни, включително и собствено произведение, посветено на всички майки на самоубийци.