1

Ж ената на Криско, стюардесата Цвети Петрова, показа, че окончателно е решила да се раздели със старите си татуировки. Този път Цвети посегна на голям надпис точно на гърдите й и го обяви в нета. „Красотата изисква жертви, но в случая глупостта изисква болка“, написа тя към кадри, на които се вижда, че с помощта на най-ново поколение лазер премахва татуса. 

Болка 

С чувство за хумор, тя обясни на последователите си, че с днешна дата не харесва картинките по кожата си. „Мнението ми за татуса, който си лепиш, за да демонстрираш нещо, намирам за толкова необмислено“, написа тя. И добави, че на гърдите й е изписано на английски „търпение“. „Трябваше на челото да си го лепна“, с усмивка разказа тя.

Инстаграм

Съпругата на рапъра обясни, че преди близо няколко месеца е започнала с премахването на картинките по тялото си. Първо се опитала да заличи такава на крака. Оказало се, че процедурите обаче не са магически, изискват болка и последователност. „От ноември не съм си правила, защото много боли“, допълни тя. 

Красота 

Цвети разкри, че ще се опита да заличи напълно три от картинките, единствената, която ще запази, е тази на лявата си китка. Целта на красавицата била да постигне напълно естествен външен вид. „Обзела ме е мания да махам всичко изкуствено. Вежди, татуси, мигли, махам всичко“, завърши тя. 

*Автор: Василена Маринова