1

К нягиня Калина е спряла с усилените тренировки и от няколко седмици не е ходила на фитнес. Това разкри пред „Телеграф“ треньорът Ричард Величков, който е работил с дъщерята на Симеон Втори.

Княгинята взриви с външния си вид, а притеснява ли се Китин от бицепсите на Калина?! (СНИМКА)

„За последно я видях в края на лятото. Оттогава и тя, и съпругът й Китин Муньос не са идвали. Преди това правехме по 4-5 тренировки седмично. Калина е изключително възпитана, сериозна и мотивирана в залата. Беше постигнала една страхотна форма с много изчистена мускулатура“, отбеляза още един от най-популярните инструктори в София.

Диета

Княгинята е била особено отговорна и по отношение на диетата, която спазва, и се е хранила с чиста и качествена храна, следвайки съветите на експертите.

СЛЕД ПИЯНСТВАНЕТО: Осъдиха княгиня Калина! (ВИДЕО)

„Беше изключително дисциплинирана и затова постигаше резултати. Диетата й включваше само чиста и здравословна храна, без сладко. Не съм наясно да е приемала някакви добавки. Виждал съм я единствено да пие протеин след тренировка, което всички правим, и е много важно, за да дадем на мускулите това, от което имат нужда. Аз самият препоръчвам на хората, с които работя, да приемат витамини и аминокиселини, които невинаги може да си набавим от храната“, отбеляза още Ричард Величков.

Обем

Треньорът на Калина подчерта, че на живо тя не е изглеждала толкова обемна, както на някои снимки.

„На живо е по-различно. Този ефект се получава от самата сепарация на мускулите, когато те са натренирани, обемът им се увеличава. Но това е търсен ефект и тя самата се е възприемала и чувствала по-добре по този начин. Мнозина със сигурност биха завидели на формата й и неслучайно и медии в чужбина обръщаха внимание на това колко сериозно подхожда тя към тренировките“, добави още Величков.