0

П опфолк певицата Роксана вдига трета сватба. Изпълнителката се носи на крилете на любовта вече повече от година и е готова да сложи бялата рокля за трети път. Любопитен факт е, че големият й син – Даниел, също се стяга за венчило, научи “Телеграф”.

Любим

За предстоящия трети брак на звездата първа разказа Елза Парини. Новината й споделила самата певица по време на партито за рождения й ден. Припомняме, че тя и половинката й Неч вдигнаха шумно общо парти за двойния им рожден ден в Търново преди дни. Изпълнителката споделила, че е твърдо решена да се врече във вечна вярност на новия си любим. Двамата дори вече се били спрели на дата, както и на място за ритуала. Според близки до двойката двамата вече били предложили на Галена и Галин да станат техни кумове, а церемонията да е в техния замък.

Изненада

Новината идва изненадващо, тъй като преди време изпълнителката беше казала в свое интервю, че няма намерение отново да сключва брак, след като премина през две неуспешни връзки. Двамата с Неч обаче били толкова влюбени, че нямало как да не се стигне до тази толкова важна стъпка.

Деца 

Припомняме, че Роксана има зад гърба си две неуспешни връзки, от който са и децата й Даниел и Сашко. В свое интервю певицата преди време сподели, че именно връзката й с Неч била голямата любов, която отдавна чакала. А в началото най-голямо впечатление й направило как той се отнасял с децата й и приел Сашко като свое дете.

* Автор: Василена Маринова