0

В идеооткъс от легендарното предаване „Как ще ги стигнем... с Тодор Колев“ разплака неговата дъщеря Албена Колева.

Това разкри пред „Телеграф“ водещият Драгомир Драганов. Именно на големия комик е посветено първото издание на новото му предаване „С БНТ завинаги“. Стартът е утре, 18 септември, от 19 ч.

Трендафил Акациев

„Екипът ни избра откъс от шоуто на Тодор Колев, в което гостува целият Сатиричен театър. Сред актьорите там е и неговата втора съпруга Адриана Палюшева. Тодор отива към нея и казва на микрофона: „Госпожо Палюшева, мога ли да ви задам един личен въпрос – кой в момента гледа нашата внучка Теодора?“ Това, което зрителите няма да видят в кадър е как Албена Колева се просълзи да види и двамата си покойни днес родители“, разказа Драго Драганов. Той е ходил до Бургас да запише големия поет Недялко Йорданов, който говори за образа на Трендафил Акациев, изпълнен от Тодор Колев. Георги Мамалев за пръв път ще разкаже за общата си страховита новогодишна нощ и злополучна среща с представителите на БКП в Перник. Драго ще срещне Албена Колева и с нейния съученик от първи клас Камен Воденичаров.

Фалшив герой

„С БНТ завинаги“ е естественото продължение на „С БНТ на 60“ – предаване, което спечели сърцата на българските зрители и ги докосна до най-големите родни звезди. Освен водещ, Драгомир Драганов е и автор на предаването. Режисьор е Станислав Терзиев, а оператор – Здравко Ружев. В пилотното издание те са поканили младия певец Борис Илиев да изпълни една от знаковите песни на Тодор Колев „Фалшив герой“.