0

Р ежисьорът на култовия клип „Васко Жабата“ Марин Маринов е претърпял инцидент на плажа Галата във Варна.

Васко Жабата хит на годината в Сърбия

Това разкри пред „Телеграф“ естрадната легенда Мими Иванова, която е снимала с него новия си клип.

От един от тези камъни е паднал режисьорът Марин Маринов.

 От един от тези камъни е паднал режисьорът Марин Маринов.
Евгени Боянов

„Тъкмо правех едни движения, които много ми харесаха и се чудех дали ги е хванал, когато видях как падна от един камък на плажа. Нарани си лакътя, кръв му потече, обаче аз така се разсмях. Той също го прие откъм веселата страна и снимките минаха много добре“, разказа изпълнителката на „Вълкът и седемте козлета“, „Зелената стара чешма“, „Петнадесет лалета“ и още куп златни хитове.

Лято

Песента, която е снимала, се нарича „Опитвам се да се сбогувам с лятото“.

Мими Иванова в кадър от клипа Опитвам се да се сбогувам с лятото.

 Мими Иванова в кадър от клипа Опитвам се да се сбогувам с лятото.
Евгени Боянов

„Има песни, които ме грабват от първия път - тази е от тях. Журирах на един конкурс във Варна с Теди Генев и той ми я предложи. Музиката е от варненския композитор Петър Песев, а текстът е на Петър Москов, с когото сме направили „Събота, неделя“, „Срещи случайни“ и много други. Заприлича ми на стила на Пламен Ставрев, защото бургаската музика е по-различна от варненската. Текстът е написан за мъж, но Пепи много бързо го преработи за дует, а ни направи и самостоятелни версии. За първи път я представихме на концерта „Обич и песен“ във Варна на 19 август - знаех, че ще се хареса, защото си е типичен летен морски шлагер“, сподели историята на парчето Мими.

Шипка

Снимките на видеоклипа пък съчетала с рецитал в Албена.

След Васко Жабата в Сърбия: И ловец съм, и рибар съм превзе Украйна!

„Имаше прогноза, че ще вали, но уцелихме страхотно време. Предложиха да снимаме на плажа Галата, там имало едно диво много красиво място. Обаче слизането дотам е доста трудно - повече стъпала от Шипка има, без перила, за които да се хванеш, сигурно 1 час ни отне с техниката и тоалетите. Оказа се, че една прелест ни чака долу – заведението предната вечер е приключило сезона. Направих и кадри във водата - роклята до половината я намокрих. Като картина беше. Връщането обаче беше още по-тежко и получих мускулна треска. Веднага след това трябваше да тръгваме към София. Но такова хубаво изживяване отдавна не ми се беше случвало - все едно ми се смени кръвта. Ако го правя това веднъж седмично, ще стана отново на 25 г.“, смее се звездата.

ЕПИДЕМИЯ: Васко Жабата влезе в устата на Кеба

Снимките са направени на плажа Галата.

 Снимките са направени на плажа Галата.
Евгени Боянов

На 17 септември тя ще изпълни песента за празника на София в парка до „Герена“, а най-вероятно и на 28 октомври, на финалния за турнето концерт „Обич и песен“ в зала 1 на НДК. В началото на октомври Мими и Развигор са планирали лятната си почивка в Анталия заедно с дъщеря си Ина и внучката Тайа Мей.