0

Б ившият президент на САЩ Доналд Тръмп оплю водещия на 96-ата церемония за наградите „Оскар“ Джими Кимъл, но и той не му остана длъжен.

Тъй като Кимъл имаше „допълнителна минута“ към края на церемонията, той реши да използва времето си, за да се подиграе на Тръмп.

„Наистина се гордея с нещо и се чудех дали мога да го споделя с вас. Току-що получих съобщение“, иронизира водещият. Кимел продължи да чете публикация, която Тръмп споделил в платформата си за социални мрежи Truth Social.

ТРЕСКА ЗА ОСКАРИ: „Опенхаймер“ пусна бомбата! (ПЪЛЕН СПИСЪК С ПОБЕДИТЕЛИТЕ+ВИДЕО+СНИМКИ)

„Имало ли е НЯКОГА ПО-ЛОШ ВОДЕЩ от Джими Кимъл на Оскарите. Неговото начало беше като на човек, който се опитва твърде много да бъде нещо, което не е и никога не може да бъде“, гласи публикацията.

„Отървете се от Кимъл и може би го заменете с друг евтин, ABC „талант“, Джордж Слопанопулос. Той би накарал всеки на сцената да изглежда по-голям, по-силен и по-бляскав. Също така наистина лошо политически коректно шоу тази вечер и от години – разединено, скучно и много несправедливо. Защо просто не дадат Оскарите на тези, които ги заслужават. Може би така зрителите и телевизионните им рейтинги ще се върнат от дълбините. НАПРАВЕТЕ АМЕРИКА ВЕЛИКА ОТНОВО!“, гласи още публикацията на Тръмп.

След като Кимъл приключи с четенето на публикация, публиката избухна в смях. „Вижте дали можете да познаете кой бивш президент току-що публикува това?“ – попита водещият.

„Някой? Не? Е, благодаря ви, президент Тръмп. Благодаря ви, че гледахте. Изненадан съм, че все още сте... не е ли време да влезете в затвора?“, Кимъл се пошегува, когато тълпата започна да ръкопляска и да аплодира. „Той със сигурност се фокусира върху важните неща“, добави той.

Бившият президент в момента е изправен пред четири криминални обвинения в четири различни града, докато се бори да си върне Белия дом на предстоящите избори през ноември.