0

В аучер на стойност 10 000 за корекции спечели новата носителка на титлата „Мис Силикон“ Михаела Стоичкова. Хубавицата е от София и притежава по 650 кубика във всяка гърда, които гордо разходи по време на конкурса, който се проведе в събота вечерта във Велинград.

Победителки

Освен силиконов бюст Михаела притежава и импланти в дупето. Красавицата впечатли с визията си и атрактивното поведение на сцената.

Актуалната носителка на титлата Лейди България грабна короната на Мис Силикон Естетик. Миската от Пловдив спечели престижната титла и представи кампанията си в подкрепа на хранителните разстройства.

Първа подгласничка стана Кати Дойнова, която победи и в онлайн гласуването. По време на раздаване на лентите короната на първата подгласничка бе объркана и връчена на две от специалните награди. Така подгласничките се озоваха само с лента.

Оценка

„Мис Силикон модел“ стана бъдещата акушерка Симона Ангелова, а адашката й Дусова спечели овациите и грабна приза „Мис Силикон Стар“ с 2000-кубиковия си бюст.

Момичетата дефилираха в три тура.

Попфолк звездата Бони, Маги Сидерова, Жасмина Стоичкова, Айви и докторът на звездите Симеон Личев оценяваха претендентките в култовия клуб. Атрактивната участничка в риалити формата „Игри на волята“ Марешка Бардем бе водеща на събитието.