0

Е дна от най-известните родни миски Маги Сидерова може да се похвали с чисти нов силикон. Красавицата вече не крие, че отново е с импланти, което ясно си личи и от снимките, които тя публикува в социалните мрежи.

История

Маги имаше импланти от много години, но ги махна тази година и ето че сега отново е с пишна гръд. Репортер на „Телеграф“ се свърза с нея, а тя потвърди, че отново се е подложила на интервенция за поставяне на силикон в гърдите. „Да, сложих си отново гърди, 6 месеца след като махнах старите. Искам да кажа, че старите импланти ги махнах, защото си имаше причина, не е било някакъв каприз. Бяха на 10 г., а и единият се спука“, разкри пред „Телеграф“ Сидерова.

Тяло

Впечатление прави фактът, че Маги не е прекалила с кубиците в пазвата си, а напротив - поставила е точно толкова, колкото е необходимо, за да изглеждат съразмерни на фигурата й. „Някои хора заявиха, че са огромни, което въобще не е така. Сложила съм 400 кубика, и то анатомични“, сподели още тя. Макар да не е минало много време от операцията, Сидерова леко е започнала и тренировки, за да поддържа перфектното си тяло във форма.