0

М ама може и да е турбофолк икона, но когато искаш да си мъж и сам да си грижиш за семейството, грабваш кофите с помия и храниш прасенца.

Такова е ежедневието на сина на Цеца Величкович – Велко Ражнатович.

Докато Цеца се шири в палата на Аркан в Белград, синът ѝ е заминал на село с жената и трите им сина и свиква на трудовите делници на обикновен човек.

Велко, наследникът на Аркан, смени Белград със село Тител. Той заряза живота в луксозна вила в скъпарския квартал Дедине и сега разкри какво прави, когато не е на ринга. Както е известно той е много успешен ММА боец и наскоро участва на Европейско първенство, заради което се наложило и да отслабне доста.

Освен специален хранителен режим, много му е помогнал за бързото отслабване и селският труд. За да свали ударно 10 килограма, минал на строг режим.

„Имах специална диета - нищо не ядях! Само белтъци, бадеми и мусака от тиквички”, признава си Велко.

Ударната диета явно е съчетал с ударен труд, тъй като да носиш кофите с помията на гъцитата и да им ринеш акото, не е лесна работа. Пред журналистите той признава:

„Ставам преди зори и гледам прасета. Лягам между 21 и 22 часа и се събуждам около 4:30 сутринта. Там (в село Тител, б.р.) съм свикнал да се събуждам преди зазоряване, докато в Белград не мога да го направя. Ако имах петел, щях аз да го събудя, вместо той мене, но имам само кокошки носачки. Щеше да е добре да има и петел“.

„Ям само това, което си отглеждам, много по-здравословно е и за децата. Беше по инициатива на жената. Свекър ми отглежда кокошки, а аз прасенца, имаме собствена ферма. Белград не ми липсва ни най-малко“, откровен е Велко.

„За мен селото е много по-хубаво, а Тител наистина е много красив. Харесвам реката, простора, хълма... Не обичам тълпите, трафика, не съм такъв. В същото време съм на 20 минути от Зренянин и на 50 минути от Белград, така че съм близо – казва той.

Не е ясно как приема Цеца Величкович селското битие на сина си, дали помага в отглеждането на прасетата, но определено е най-щастливата баба на света, след като наскоро се роди третото ѝ внуче.

Ясно е обаче как са приели нейния син селяните в Тител: „ Съседите ме приеха идеално, не съм единственият, който е дошъл в Тител от Белград, вярвате или не. Като те срещнат, те поздравяват, добри домакини са“.

Цециният син никак не страда за столицата Белград, Признава, че е отишъл на село заради децата. С града вече го свърза само бащината му къща, която никога не би продал, но предпочита да живее в Тител.

Източник: Kurir